Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi, nikad vam necemo halaliti blokiranje i ulaganja veta o Srebrenici!
besposl1CAR Pa Turska ti je ista
Nesmotren potez. Treba biti neutralan
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mogu Mile i njemu slicni vrsiti pritisak do zore. Podrska Ukrajini.
@NinoBrown Podrška svakome ko je ovako brutalno, anticivilizacijski napadnut od mnogo jače sile.
@gooUser1660840898 Od svih mantri ruskih botova, ova je nekako najjadnija: da trebamo "gledati sebe" i podržati uništenje jedne države da bi nam plin bio jeftiniji. Trgovina ljudskim životima za marku po kubiku plina je ispod svakog ljudskog nivoa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fikus puno pričao ništa rekao.
Ko ih sisa, ne iteresuju me ko sto ni ja njih ne interesujemo. Samo interes svejedno jeli Rusija, Turska ili Njemačka. Pust se vise romantike. Nemamo mi uslove da romantiziramo.
I za sljedece se bori naš mudri Đafke! https://epoha.com.hr/2022/08/22/skandalozno-ekstremni-zoofili-zahtijevaju-dekriminalizaciju-seksa-sa-zivotinjama/
Može on pričati za stav BiH. Što se mene tiče krajnje je vrijeme bilo da netko Amerikancima i liberalnim (čitaj gej) europljanima kaže: pa dobro vas je više....
Tvoja se puno ne pika ni u mafijaškoj SDA, a hočeš kao brat ti Dodik na međunarodnu scenu.Samo budale pravite od sebe na račun naroda koje pljačkate decenijama.
Dodo na aHparatima 😂😂😂
bravo Dzafko jebes laktaskog seljacinu
jako je važno šta on misli o Krimu, samo su njega čekali da nešto kaže...ma dajte, uh...
Cijeli islamski svijet stao uz Rusiju,samo BiH muslimani i Albanci uz americku liberalnu demoNkratiju!
Samo u kost!
Dokle god se stavovi političkog sarajeva nameću kao stavovi države BiH, nema nama napretka. Moraju se uzeti u obzir stavovi svih konstituivnih naroda i uspostaviti prihvatljiva vanjska politika, ako je to uopšte moguće.
Sve u svrhu izborne kampanje. Nema on veze sta se tamo desava, neko mu napisao govor
E zamisli Dzafko drzi govor svjetskim drzavnicima, mislim realno dok Dzafko nesto trabunja celnici ceskaju jajca i kontaju hvala na ovoj pauzi. Sjecam se kad je postao clan presjednistva u davanju prve izjave lik muca ne moze recenicu sastaviti. To sto ne zna engleski to je druga tema. E ne mogu da vjerujem kako Bosna i Hercegovina nazaduje mogi reci decenijama i sto je najgore svima je to kao normalo🤮
Sve korektno receno. Mile misli baja u rs, moze I ovdje. Vidi Mile da si niko I nista. Mada nije tema, ali I u sportu treba ih vratiti na pocet I level. Sjecamo se stanja u kojem su bili, prije ukljucenja u zajednicku lige.
Ovaj se ne pita ni u svojoj kuci,selam za sultana naseg Bakira Izetbegovica