Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponosni clan asocijacije mladih Sda stranke
Dzaferović je za Bajdena momak, a za Premijera Federacije BiH akademik...ćao paćeniče
Ovo je politika koju je inaugurisao alija a ona se sastoji u sledećem:Samnom nema razgovora o podjeli Bosne! Na kraju potpiše podjelu vadeći se na dvije ostale ostale strane a kada analiziraš čitav put vidiš da je svim potezima išao na ruku da se to desi i tako svaki put po uzoru na Silajdžića koji vikne:Ukidamo rs a onda rasturi i ono malo konekcije sa Državom BiH! Čuvajte se sada ovoga poslušnika bakira!
Ne kontam zašto se poslanici/delegati ne pojavljuju na sjednicama parlamenta ako im neki prijedlog ne paše? Osim tog spornog, ima jos nekih zakona koji se ovim također blokiraju a svakako imaju pravo da budu za ili protiv bilo kog pa ako nema potrebne većine, onda ni zakon ne prolazi. Da ne govorim da su izuzetno dobro plaćeni za ono što (ne)rade
zato č e t a lj u sto neki hrvati mogu namjerno glasati za uz srbe da bi preglasali Bošnjake.
Stranka i njen osnivač prodali državu, narod i sve što je bilo za prodaju sada pričaju i nekakvim Zakonima i njegovoj primjeni!
Bošnjaci izlaze iz BiH i traže otcepljenje
bez stranaca bi se donacije obustavile a kako da sarajevo prezivi ne kazete.
Možete li primat platu?
Primaju platu i da procjene kad ne treba sjediti i dogovarati se sa rusiteljima Ustava i drzave! Prema tome psst
StašoU, trebao si napisati plaću...
Prvo ukidanje biranja sudija po nacionalnom ključu i brojanju krvnih zrnaca, pa onda možda pričati o napuštanju stranih sudija
Jel` to ovi sto nece dan zalosti u svom entitetu dolaze sa sramotnim prijedlog, da se protjeraju strane sudije i da nam kroje politiku Dodo i Covic. Najveci crnjak je da, nista protiv toga, nema nasa velicanstvena TROJKA. Nisam pristalica, ali, blago receno, SDA je jedina koja stoji na braniku nase drzave uz izdasnu pomoc Komsica. Ovo ostalo, su manje vise, podanici Dode i Covica.
ali nisi pristalica
Vi ste počeli devastaciju države , vi je i dokrajčite
pa da izglasaš nešto moraš doći na posao, što ovaj nije od marta, ali neka SDOOOO LJUBAVVVV
Sreca pa ima SDA jos snage da ovo zaustavi,jer Trojkasi bi ovo potpisali bez razmisljanja.
Tako je.Želimo SDA za konstruktivnog partnera.Nadam se da ćete ih izglasati i da se ponovo vrate
Zato ce narod glasati za trojkase, jer iz izdaju bez rezerve. Svz sto zamisli Covic, trojkasi izdaju, a onda Bosnjaci ih nagrade, pogotovo Sarajlije!
Đe si Dzafkec,nema te ko napretka u Bosni:)