Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini fasizam je sto ste vi jedni te isti na vlasti 30 godina.
Nama svi govore da je najbolje se predati fašistima jer drugačije nema mira. Onda nas krive da izazivamo sukob jer nećemo da se predamo, jer ako se ne predamo fašisti će poluditi i sve nas pobiti a time ćemo biti krivi što smo ih isprovocirali svojom nepredajom.
neokomunizam i neofasizam su jedno te isto
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sobna biljka
@MiSmoSrbiASrbiVlasi Reče vlah čija princeza Olivera se udade za Sultana Bajazita a čiji brat Stefan sa Bajazitom pokla kršćane pod Nikopoljom 1396.g. da odbrani Tursku imperiju. Sa očevima Turcima spalili ste Vizantiju 1453.g. a kad su vam Austrijanci oslobodili Beograd 1815.g vi ste ga odmah vratili Turcima bez i jedne borbe. Zbog Rusije započeli I svjetski rat. A ne treba komentarisati prvu Judenfrei državu i Milana Nedića, koji danas ima ulicu u Aranđelovcu.
Ima li sadake vakcina?
Bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
Cuj kako drugacije? REALNOST!
Evo i ovog, izadje baci neku glupost i haj..reko bake da malo skrene paznju sa sebije
Koe sad ovaj?
Vrati se prodaji lubenica na mostu u svoje rodno selo Zavidoviće
De šuti matere ti
Isti Dzaferovic koji je 2001 skrivao i pomagao bosanske muslimancice povezane sa Al Kaidom.
joj vise ova SDA, pa gori ste od SBIH na smetljistu proslosti, dohakalo vam je narod vise ne nasjeda na huskanje jer ste ga unistili vise od rata Treba filter uvesti.
Ova drzava je podjeljenja na dva entiteta i na kantone, kakve bi to bilo razlike da umjestontoga imamo 3 entiteta, granice ostaju iste, drzava se i dalje zove bosna i hercegovina, ne znam u cemu je problem ako ce sa tim.biti bolje nego sad
CITAV RADNI VIJEK OVAJ LIK JE PROVEO NA NAKIM OBILJEZAVANJIMA I NOSENJIMA VIJENACA. KAKVA ZAVIDNA KARIJERA OVOG UHLJEBASA. NE ZNAM JELI NAUCIO SVEZATI CIPELE ZA OVAK RASNI VIJEK ILI NOSI ONE NA ČIČAK. VIDITE DJECO OVO JE KLASICNI PRIMJER KAKO MOZES IMATI BOGOVSKU PLATU I PENZIJU A NE RADITI NISTA... DA BOG DA PENZIJU NEDOCEKO...
fasizam je bio rasturanje Jugoslavije Dzaferovicu,puno baljezgate nista nije vjecno
Pa to on i govori da su neofashisti iz komshiluka razbili sfrj da bi podjelili bosnu. Nisu mogli ratom, ali evo "teze" tome vec 26 godina.
Taman pred plaću, cekamo i onog drugog predstavnika da se ocituje i nakon toga na bankomat
Podjela ove usrane države je obična podjela. Nema tu šta da pričate ni filozofirate. Jednostavno, jedna riječ - podjela. I to je to.
Kolc jedna.. BiH je vec podjeljena.. tko to ne vidi ili je glup ili jako naivan