Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
#manifesty Destiny Paglu si ko jinali lima, to je taj nivo, stepen rezona i produhovljenosti!!! Nego brzo, jos danas i četvrtu dozu primi, zaštiti se pred bajram!!!
Svi su za rezoluciju o genocidu osim SDA i Turske. Hajde pošaljite sad Zvizdića u Beograd da prenese srpskoj vladi da neće biti rezolucije...
Austrougari su izgradili vjecnicu u sarajevu
Dzaferovicu svaka cast!!
Ovi su postavljeni na visoke političke funkcije s ciljem da i ovo malo Bošnjaka unište! Pa ništa konkretno, korisno od njih, čak ni konkretna zdrava kritika i jedan jedini prijedlog kako krenuti naprijed!!! Samo šuplje fraze, ublehe, oživljavanje trauma i vraćanje u početne faze samih trauma dok istovremeno pljačkaju, otimaju, kradu, satiru!!!
Tako je, mi smo i dalje u 1992.
covjek u protekle 4 godine samo pozdravlja
Draže bi mi bilo da je pozdravio povećanje penzija, plata i život dostojan čovjeka u BiH
Austrija ♥️
Grle dodika i nas da vole ??