Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo te prepoznali.Idi u penziju vise
Jao ko ima sta da kaze.Hajde nehljebu jedan sakrij se.Kako te nije stid bilo sta reci.
Tebe kad ljudi vide,napretka nemaju za cijeli život
BOLJE GLASATI ZA CRNOG ĐAVOLA NEGO ZA SBB FAHRU RADONČIĆA I NJEGOVU PUŠAČICU ADISU OMERBEGOVIĆ ARAPOVIĆ
ĐAferović traži od vlasti da se uozbilji ? Pa DA SI OZBILJAN ne bi sa sa njima tolike godine fatao u kolo ! Znaš već ko su i šta su ! OD ZLA OCA, OD GORE MATERE !
Kriminalci iz SDA kojima je država samo ono što vide kad stanu pred ogledalo ili koliko pada njihova vlastita sjena se nemaju pravo čuditi činjenici što se u unutarnje uređenje i politiku BiH miješa ko stigne! Jer su i sami protagonisti politika "rezervnih država" i lidera nad liderima!
Uspješna NESJEDNICA.