Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čvrsti stav o podržavanju Šmita da ignoriše sve presude evropskog suda za ljudska prava, sve što je neustavno u Federaciji ne dira a ustavno mijenja, da zacementira rušilačku stranku sa 4-5% glasača u vlast, da glas u Grudama vrijedi kao 5 u Sarajevu, da je u RSu sve potaman...
SDA kadrovi imaju dosta oraha u dzepovima zato moraju hvaliti Amerikance pa makar nam se kenjali po glavi.S druge strane imamo Trojkase koji su srbijansko-hrvatski placenici, udbasi i kosovci,sto Amerikanci odlicno znaju,pa zato i ovi sute.Ukratko receno,naj*bali smo.
Hebali ti oni hanumu
Nametanje Apartheida he podrzano od Americkog Ambasadora..
Nas je EU i amrika zatvorili u kavez, zato sto znaju da smo im odani. Dok je krivozvaljavi uzpeac sjedio na dvije stolice kao i vepar iz laktasa. Sad zapad njima stoji na raspolaganju i rade protiv naseg interesa dok smo mi u kavezu. Treba mo se i mi okrenuti istoku.
Ameri otpiilili sda i njihovo desno krilo df...oznaceni kao destabilizirajući faktor
I nasoj hrvatskoj braći na prostorima Hercegovine i Bosne je drago da se slazes sa promjenama Izbornog Zakona koje su podržali SAD, baronesa u UK i EU. Bravo!!!
Podržava nas na EU i NATO putu kroz uvođenje aparthejda zbog kojeg nećemo moći ni u EU ni u NATO. E yebla ga ta podrška.
...pa dobro,malo se unazad koji dan po amerima pljuvalo(s razlogom) zbog izbornog zakona. Ali realno amerika je veliki prijatelj države BiH.. samo sto bosnjaci ocekuju vise podrske koja nekad izostane,zbog lobiranja hrvatske i srbije na stetu bosnjaka. zato malo bolje lobirajte bosanci i hercegovci
Preblago i mlitavo,oravi lihvari. Nista dok Dodik sakom od sto nelupi,ovi nasi sve nesto polahko a ovi ga nevade. Samo jako sa dusmanima
Trebali su stititi ko i u Ukrajini