Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu prihvatiti dvostruki arsin. Kad je odluka koja smeta Srbima, to je Ustav, a kad odluka nije po bosnjackom, daj pregovora, kuknjave,
DžaferAga, eno ti ferman iz SAD-a, šalju selama i vele Šmit je bog i batina a ti ćuna tatina
To joj rekoše naši "kredibilni" lovci u mutnom i lopovi.
i kad kaze neko da sad smijes reci u sarajevu da si hrvat ,samo citajte komentare sve je receno otvorena hajka na hrvate radi komsica koji stiti najvece lopove bosne ovo treba razglasiti po novinama u diaspori nek ljudi citaju kakva je demokracija u bosni
Evropska unija u BiH nema nikakav kredibilitet jer je već od 1992 godine radila protiv interesa BiH. Ja sam sebi siguran da BiH ima veći kredibilitet za EU.
Jel mu ona rekla da nema telefonski od Palmera? Valjda ga ima Bakir. Moga bi ga nazvati i nešto promijeniti, ovako sve akcije na periferiji.
Krezavi stvor!
hahahah, pa vi Bošnjaci ne poštujete ni što je potpisano, a sad bi da neko poštuje nešto što nije ni potpisao, a koliko ja znam niko od Hrvatski stranaka nije dao potporu tom dokumentu.
Ja mislim da će se izmjene proglasiti za dva dana, na veoma simbolični 28. juli. Za neupućene, na taj dan 1914. godine počeo je Prvi svjetski rat. Zanimljivo, povod (i) za njegov početak se dogodio baš u Sarajevu.
Nisam nikakav zagovornik banjalucke politike, cesto se zgrazavam na ono sto oni rade, al ne mogu otrojeti
Nema mora primit Kurza obavezno on nam je jedina nada za bolje sjutra
Kakva ba EU, jebu Bosnu od 1992 . Sjebali Zemlju, kradu radnu snagu, pametuju oko demokratije a hoce uvest apartheid u BiH . Halo ba dze ima ovo
Aparthejd ti je kad ibrahim uđe u dom naroda kao Hrvat.
Razgovarali o europskom putu BiH
Bolji je Faktor od Klicksa!
BOSNAAAA DO PROPASTIIIIIIIIIIIII