Komentari (389)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta veli šefik u koja je doba Državni zatvor ???
@BobaBGD1970 - dobijamo SVI ISTINU!
https://youtu.be/W_7j64k-XR4
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Smarate vise....idite baksuzi kupite kanadere da ljudi imaju cime gasiti vatru jer ta opasnost ne pita u hercegovini ko je hrvat ili bosnjak...mozda pokoji i srbin....baksuzi jedni...dokle ce te vise da palite vatre pi... vam materina majmunska??
Kazu prijedlog plana napravio Zukic dok je bio na godisnjem odmoru
Šefik, sve i svi mogu da predlažu IZ, ali onaj ko zaboravi na Član u kome se ne spominju vanredni izbori, nemoj da se pojavljuje u Parlamentu. Taj član sa potpunom razradom mora da postoji u svim nivoima vlasti - sve do Mjesne Zajednice! Ako tog člana nebude u Zakonu, onda je opozicija za zatvaranje pod hitno. Netrebaju nam ni SDP, DF, DS GS NS, a ni nezavisni. Jednostavno nisu dorasli da bilo šta urade za ovaj narod i državu! Lijevi upale crvene fenjere i to je to!
Iz koje jazbine ispadaju ovi bijesni psi tipa bull.....Ne smiju da pisnu u genocidnoj, pa dolaze ovamo da laju.Sto se tice komentara kako sa Bosnjacima niko nece da zivi, proje ce biti da sa genocidasima i ustasama niko ne moze da zivi. Ima ona stara narodna,uvijek aktuelna,da vlah i kokuriz ne podnose komsiju.
on konta da se sda može držati za slamku i provući na iglene uši pa ponovo uvoditi harač i mobilisati janjićare u svoju mafiju.
Sad mi ništa nije jasno SUD BiH je rekao da prijedlog hrvata nije protivan Ustavu i ne ugrožava vitalni nacionalni interes Bošnjaka. Džaferović tvrdi suprotno., tj da je hrvatski prijedlog protuustavan.Kome vjerovati???
Šefik, sve i svi migu da prelažu IZ, ali onaj ko zaboravi na Član u kome se ne spominju vanredni izbori, nemoj da se pojavljuje u Parlamentu. Taj član sa potpunom razradom mora da postoji u svim nivoima vlasti - sve do Mjesne Zajednice!
to tako jednostavno zvuči (omoguciti svim grđanima pravo da budu birani), a ova naša stoka to nije u stnaju rješiti. sve vas treba mlatiti dejtonskim sporazumom i ustavom po glavi.....
Bakir je srozao SDA i lansirao kriminalce tako da i ovim koji vrijede poput Đaferovića nema više smisla da se bave politikom propadanja...
Ako bude rata ovaj lik ce imati veliku krivicu.Sve vise i vise mi se cini logicnim ono sto srbi rade.
Đqfrović je jedina svijetla strana sda. Ipak on nema autoritet naspram Bakirove mafije.
EDITA TAHIRI: Na dan 23.kolovoz.2017-e ruski Sputnjik podržava pomenutu kosovsku Gospođu da zbog nade u povoljniju budućnost insistira od Tariguzije da prizna svoje genocidne radnje prema albanskoj nejači na Kosovu.
Šta tu ima čudno? Tahiri će tražiti ono što traži večina i u Bosni i u Srbiji i u Hrvatskoj itd. Kosovo je država, jeli to meni milo i drago ili nije, to uopšte nije problem za Albance Kosovare.
dzaferovicu, vrijeme je da se uklonis sa politicke scene sta si ti to uradio za BiH, za sve ove godine svoje politicke karijere uradio si samo za sebe i svoje
predizborna sranja počinju... sad ce malo natezanja izmedju cetnika, ustasa i balija, da slude ionako vec sludjeni narod
Bravo Sefik, kasno, konkretno i tacka !
Dati ce njima Bake sve. Sve je na prodaju. Ova prica trenutna je samo zamazivanje ociju javnosti.