Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ti pricaj a to sto je hljeb 1,30KM nije nista strasno.
Ajd nemoj te šuplje priče bgt, bolje da se sastaje i govori o Bosni nego da sjedi u Sarajevu ko fikus
A sta stoko?! Kriv ti Sefik sto je hljeb 1.30?!
Bravo Đale, samo napadaj. Dobra koka. :)
ona vrlo dobro upoznata sa situacijom i zna zašto nije Kosovo priznato
Ovaj misli da je bio sa Kolindom
Sad ce Dodil Vulin i ostala bagra da se napali.. Sto vise ovakvih susreta sa Kosovom, Sandzakom ..
Dvije zemlje koje imaju istog neprijatelja na svojim teritorijama i sire a to su proruski cetnicki bradati te neoprani separatisti.
Lav i Lavica.
Umjesto da pričaju sa Norveškom, Japanom, Njemačkom, oni sa Kosovom
Ovi nasi fikusi govore samo sta ko s kim gdje...jeste li ista na papiru konkretno donijeli i predlozili oke, ovo cemo ovako, ovo onako
Srce Srbije u Antaliji sada ? 😁
Prije ce Kosovo uci u EU nego mi. Dok mi Dodiku ne smijemo ni da pisnemo kosovari na sve sto Srbija kaze imaju odgovor, u prevodu ne hebu ih 2%.
Kosovo ne može u Eu nikada zato što ga Španija npr nikada neće priznati čak iako ga Srbija prizna. . Da bi ušao u Eu moraju te svi u Eu priznati.
vezi nas za kosovo idiote, bravo