Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali ste otici i u Trusinu ☝️
Političkim strankama trebalo bi zabraniti prisustvo na ovim obilježijima iz moralnih razloga. Ako ne skroz onda da barem ne stoje u prvim redovima. Da su iskreni i sa im je žao, svi lideri etnonacionalnih stranaka govorili bi o zločinima počinjenim u ime naroda iz kojeg dolaze. Tako bi Bakir mogao malo o Trusini, Dragan o Ahmićima, Dodik o Srebrenici. No oni su ljige od ljudi i dno dna. Na ovim događajima se promovišu i slikaju. Bije i jad društva.
Imaš ti posla da pohapsiš islamske koji su poslije rata napravili toliko zla što po BiH , Hrvatskoj, Americi ..
Mnogi ovdje bi trebali obavezno malo psihiću koristite pogresnu terapiju.Zna se kome je međunarodni sud dosudio presudu.
Kaze Dzaferaga.Necemo odustati pa ni oni posle nas pa i oni poslije njih(treca generacija) dok se ucesnici zlocina ne privedu licu pravde.Pa nije zivotni vjek tih zlocinaca 1000 godina pa da ocekujes da ih fata i trca generacija ako prve dvije neuspiju.
Sve ovo koriste za izbore da ostanu na vlasti nista drugo
Politicarima i IZ treba zabraniti pristup ceremonijama.
Trzoras bez riječi.
Idite u penziju..sta glumite..pobrinite se malo o zivom narodu.. Ovo sto obilazite skupljate poene..zalosno jadno..
Da je El Bake Putin, Džafer Fikus bi bio Medvedev.
Ovdje kad umjesto saffa dodju zajedno neki predstavnici vlasti Bošnjaci, Srbi i Hrvati al' iz potrebe a ne zbog ceremonije, značiće da se ozdravilo. Predstavnici imperije mogli su bar nekog pismenijeg naći da im kaze da je 'sjećanje na Dobrilu' a ne 'na Dobrila', baš mi idu na zivce, sad se oni sjetili ... posebna ploča sjećanja za sluzbu imperiji.
skola SKOJa generacija 56, pasus 23, stranica 12 red 34
Sta ce nama dronovi kad imamo dzaferovica i njegova saopstenja kojima brani drzavu,dize standard, progoni ratne zlocince itd.
Joj kad vidim ove uhljebe. .Aaaaaaaaaa, postim...
Jeste li Trusinu spomenuli ? da, da sve se bojim...
Hahaha otkad tp govorite svo ce pomrijet do tad