Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDOO NOROOD ZNOOOOO.!!
Medju jedinim ministrima koji se trude da nesto urade za ovu drzavu i njene gradjane i to je vrijedno svake pohvale za razliku od SDA koji samo sebe gledaju i svoje interese naravno
@Kvadrat2 ti si garant neki SDA-ovac ko da gledam cim si se automatski vezao za moj komentar :D
@Kvadrat2 sad si rekao rjesenje problema. Problem je ta uprava a cine je SDA-ovci a ne SBB i SDA je ta koja je krivac sto je takvo stanje u Zenici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nacionalistička bagra potpuno upropastila radničku klasu i dovela ih do prosjačkog štapa.
Svaka cast ministre na ovom potezu, potez vrijedan svake pohvale.
Željezara Zenica se bavi ugostiteljskom djelatnošću, tj.ishranom radnika Accelor mitala i još nekih. Tito dragi, šta su ti ovi zeleni uradili od Željezare Zenica, koja je nekada upošljavala 50 000 radnika. SDA, HDZ i SNSD će nas vratiti u kameno doba.
Ne pratim pretjerano puno politiku i ne znam u kojoj politickoj partiji pripada al u kojoj god da je covjek je napravio odlican posao i treba mu odati priznanje uz zelju da bude sto je moguce vise bolji i da radi za interese gradjana.
Ne mogu da shvatim kako je moguce da ta uprava i nadzorni odbor preciznije i dalje obavljaju svoje poslove a nisu u stanju da ljudima uvezu radni staz. Ovo da je pravna drzava dosad bi trebali da krivicno odgovaraju.
Ovu upravu automatski smjeniti i dovesti ljude koji ce znati da rade svoj posao.Da nije bilo ovog ministra ljudima se ne bi uvezao staz ni do dana danas. SDA definitivno treba da bude kaznjena na izborima koji slijede.
Ma vi ste zakazali davnih dana, papani polumrtvi.... kunem se da ću glasat za ovu kompaniju Kreis i njihove Mentol bombone ako se kandiduju, bar daju djeci paketiće.
Medju jedinim ministrima koji se trude da nesto urade za ovu drzavu i njene gradjane i to je vrijedno svake pohvale za razliku od SDA koji samo sebe gledaju i svoje interese naravno
ULOŽILI STE I U "VITEZIT" MILIONE, ŠTA JE POKRENUTO NOVO, KAPACITETI 2016 - 2017 PAD? GDJE SU PARE? JE LI I OVDJE UPRAVA?
To treba pitati doticnog "gospodina" Berbica, inace direktora Zeljezare Zenica.
SADOO NOOOROOD ZNOOOO !!!
Medju rijetkim ministrima u Vladi koji se trude da ucine zivot boljim ovim izmorenim gradjanima zeljnih promjena nabolje. Kad bi svi pratili kako on radi svima bi nam bilo bolje.
Ministar napravio profil na klixu da sam sebe pohvali haha jedan jedini komentar i sebe hvali. Bravo ministre hahha majmune seljacki.
Drugovi ima li sta da kod vas nije zakazalo?
joj kad ovako kazu a oni vlasnici. To ti je ono kriv je prst a nije ruka :)