Komentari (284)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GAZI SDA!
neg jèl sad Damir Nikšić šef čampari?
Admela draga sta ti uradi, vidis li ko ti je premijer koga si uvijek kritikovala a sad ga moras nazor podrzavati. Znam za Ljosu kakava je gnjida i nesorta, ali ti si cestito celjade vidis li da vas niko i niti za sta ne pita samo ste bez vze oborili najobrazovaniju Vladu KS u istoriji da bi dosli onakvi guurbeti koji se ne znaju da pocsljaju a dusa im Pausal. Izlazi iz tih manipulatora pa i po cijenu da se zamjeris tvom poslodavcu. Sretno Admela.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nek je sa srećom
Ode Nenadic dodje Forto :)
Cestitke Forti. Odlican izbor, covjek se obucio i sad ce samo nataviti gdje je stao, zasto gubiti vrijeme sa nekim drugim kad vremena nema
Imamo isti problem sa kozom !! To je znak !! Treba da uzme Kanesten mast ne kremu
4to hhhahah koji krelac na glavi mu se vidi
Ispravno. Bilo bi glupo vratiti "Fortinu vladu" s nekim drugim premijerom na celu.
Želim mu puno gey parada!
Moj Dinokio Moj ahahahahaha
emir djulovic na kreku
Neka je bolji Celik seljacina, da li se kaze ladica ili latica mamicu vam seljacku.
Eh, sad smo tek na....li!
Odbrojavaju se sati i minute, najavljuje se nešto sasvim novo, a ono ispade već viđeno.
marketing vlada dosla..facebook vlada.prazna FGR suplja prica
SDA se davno udaljila od naroda i postoje samo za sebe. Ali ljudi, ovaj Forto je limunada u omjeru 1 limun na litar vode.
Tuzno.
Grad Sarajevo. Kanton Sarajevo. 150 ministara