Komentari (347)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocete li skloniti vise onog fadila retarda, hebo vam pleme
Ko ce ga skloniti? Pustio korijenje za 3 zivota, nema gdje ga nema u dionicama. Korumpirano sve, jedino da se narod digne svi u kantonu pola miliona da izadje i smjeni sva govna koja su nesposobna.
@komunjara hajde bice danas coko rolat poslije dzume, dace cika Bakir
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Sto ga naruzi, fodile izdrži
Hajde dijasporac nisi mogao dalje od ceske? Haha
Nije on njega naruzio jarane ..on je samo pokazao kakav je politicar .. cirkus vlada pa eto .. jednostavno mudar premijer ako nesto nw ide mijenja ministre jer ako tim ne funkcionira nista ne funkcionira ili je do 1 covjeka.. ne moze kantom biti iznad feseracije niti i jedni i drugi iznad Drzave..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pošaljite Gordanu Tadić da nabavi vakcine. Nju nema ko optužit pa ako i pogriješi.
Platite Americkim vlastima da vam daju upustvo kako da napravite red u drzavi, ili ih jednostavno pozovite da vam praksom pokazu kako to funkcionise, drzava ce da radi ko vekerica..
20 godina SDA i nepotizma je dovela do ovpga. Sad zamislite nedo Bog rata i Bakirovog vodstva i Fadilovih talova. Licnost najvece afere 2020. godine pita se za nabavku vakcina u 2021. godini.
I nakon svega.... bosnjo misli da moze da vodi drzavu? 18 % vam je istorijski uspjeh 🤣🤣🤣
ovo je neki profesor hrvatskog ??
Roki skrati ,zasuči rukave i koliko je sutra naruči vakcine...sve ostalo je decenijska šuplja,kako tvoja tako i ostalih aktera
Fadil jos na slobodi... E mij bože..
Slusaj Forto narod nije ovca i narod zna da si ti kao i tvoj pajtos Konakovic puni oraha u dzepovima,niti ti niti konakovic niti sda niti bilo koja stranka koja je dosada bila na vlasti ili opoziciji nije postena..iz svih stranaka koje BiH ima vjeruj te da mozete nabrojati 50 ljudi da su posteni i da nisu ukrali ili onu cuvenu "IMT"(ima li mene tu) recenicu izgovorili.tako da narode dok ne promjenimo sve i ne dovedemo nestranacke ljude a ne preletacevice nema napretka..pozz
Treba vama te zgrade popalit
Svaki nivo vlasti od kantona do drzave moze nabaviti vakcine preko veledrogerija.U BiH ima 49 uvoznika lijekova.Vas problem je sto niko od vas nema petlju i znanje da udje u taj proces i prebacujete lopticu jedni na druge .
Da bi ti imao obraz nebi bio u toj poziciji....
Pa i on isto prica ko Fadil.Svaki da kaze skim su razgovarali.Daj vakcine koje ste obecali
Nema ugrađivanja u nabavci vakcina i zato novalic i federalna vlada ne mogu poručiti vakcine:)
Pa reci nam sta si cuo hebo ti mater il je samo spin i da se svali jos veca krivica
Lakše je, Forto, mlatiti praznu slamu, nego se prihvatiti posla i raditi na zaštiti građana Kantona koji su te tu ustoličili. Ako ne možeš i ne znaš, ukloni se, bježi kao što si i pred agresiju pobjegao. Sve ste u Kantonu posmjenjivali! Radite nešto "ekspertska" vlado!