Komentari (400)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gačić je 1998. godine ubio saborca Ismeta Gunića, a 2002. život je oduzeo svojoj majci. POSEREM SE NA DRZAVU I ZAKONE KAD JE OVAKAV DEBILNA SLOBODI
Bosna nikad neće biti islamska, pogani turci su ubili kraljeve Stjepana Tomaševića i Hrvoja Vukčića Hrvatinća, Katarina Kosača je jedva se spasila ali zato su pogani turci sinove joj ubili. Ti isti pogani turci su razrušili kraljevske gradove Bobovac i Jajce
@FNM KRVI JE ZAKON , ON JE BIO OSUDJEN I LEZAO ALI PO USRANOM ZAKONU
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Čovjek ubio mater i puštaš ga na slobodu. To nije država, to nije normalna vlast. On je radi toga trebao dobiti doživotni zatvor jer ako mu mati nije ništa vrijedna šta će biti sa ostalima.
Jebli vas vaše vehabije, puna vam država tih muđahedina... Da vas hoce sve poubijati
Treba uciti na greskama.. Steta je vec nanesena. Sudstvo, tuzilastvo i kaznene mjere se moraju korigovati !! ! Ovo je zalosno, sta se desava i nikakvu pouku necemo izgleda izvuci!!!???
Cuj majke ti>>>???? "Vjerski fanatik s poremećajem ličnosti" Sto ne kazete ednostavno musliman,... tj pripadnik 'stovatelja' arapskog pedofilnog prevaranta
Vidis toliko dugo je bio u Banjaluci i tamo nije ubio nikoga?Prodao imovi u,sve zavrsavao administrativno.Cudan bolsenik,Cudan neki vjerski fanatik.Polagao je i vozacki.Veoma zeznut tip i dobro opasan,jer je nepredvidljiv.
Da je Država kako treba,za ovakve budale treba da ide doživotna robija,a ne puštanje na slobodu.
Gde ce covek biti verski fanatik , ubio je kevu koja ga rodila.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
ono smeće koje ga je pustilo na slobodu treba odgovarat za saucesnistvo u ubisvu. PRAVOSUDNI SISTEM OVE NAKARADE JE CENTAR ZLA!!!
Evo njega prema Sarajevu! Samo se nadam da ce ga sto prije uhapsiti!
Bosanci iz reda Srba!!! Ne znam da li je bio u Armiji,ako jest sigurno je radio mnogo toga van komande,ali mi u takvim situacijama priznamo,a stvar prepustimo doktorima i sudu... A vi iste takve,poremećene zlikovce,naziva te herojima... Tu je razlika
Prestanite osudjenim ubicama smanjivati kazne i pustati ih da izlaze za vikende. Lako je sad reci, mi smo rekli da je lud, kad ste rekli sto ste ga pustili vani.
Ko je pustio Gacica onda, sta sad svi serete
kako vjerovat u sistem kad ovakvi izadju za vikend ? ima li tu struka ikakvu funkciju.
Sledeci kome pukne film nek oplete po politicarima nek krene od oni iz mjesne pa navise.