Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba suditi po izgledu, ali eto ovaj čovjek i izgleda kao neuporedivo bolji izbor.
Moj brate - ovaj je lik bukvalno doktor nauka, rođen u Maleziji, jako dobro poznaje taj kontekst, a najbitnije od svega - ima veliko iskustvo rada u međunarodnim organizacijama. Staviti onog uhljuba i ovog čovjeka u istu rečenicu je zločin...
Lik facom djeluje inteligentnije nego SDA kreten memic
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne komentarisem ovog covjeka i maleziju, ali najjači su ovi ambasadori u drugim državama jedeš, piješ, guzziš, uživaš sve o trošku države. jednom godišnje se javis da nesto prokomentarises ako ima aktuelno vezano za tu i nasu drzavu, ponekad obidjes neki sajam i delegaciju i vratis se na rutinu koju sam gore naveo. i tako godinama. prst u uho.
Zbog takvog mentaliteta smo faktor u svojoj vanjskoj politici ko Vrbanjuša i Braco u Premijer ligi. Jako je bitno da imamo sposobne ambasadore koji hoće da rade. Jarane istu stvar možeš reći za svakog direktora - da ništa ne radi, ali ako stvari ne idu kako treba u firmi niko neće za vrat fatati Sulju portira - direktor će prvi nadrapati. Eh sad, što kod nas nisu stvari takve, to je drugi par cipela... Ali evo, idu na bolje, čini mi se...
Cuj "Raditi cu u interesu drzave" WTF! Koja je to druga alternativa bila? Naravno da ces kao ambasador BiH raditi u interesu drzave, to je i posao i predpostavlja se, ne bi trebalo to ni da spominjes.... Kakva smo mi korupcijska rupa kad je prva izjava novog ambasadora da ce raditi u interesu drzave....
Kolika je robna razmjena da nam treba ambasador u Maleziji? Pa više nas to mjesto košta nego što imamo koristi od toga, treba ukinuti sve ambasadore koji se ne isplate za državu.
A mi smo mislili da ces raditi samo u vlastitom interesu. Koja izjava, covjece? Kao ono kad ovi politicari na funkcijama i u vlasti kazu "ja sam legalista". Nego sta bi trebali biti? Nelegalisti.
Jao izjave " raditi ću u interesu naše države BiH"
i da ću raditi u interesu naše države BiH - ČUJ TO
SRETNO.....
Dajte memicu secera i vode srce ce ga opalit izgubio funkciju
cuj "radit cu u interesu drzave"... PA U CIJEM DRUGOM INTERESU ??????
to isto kao kad bih ja rekao da cu platiti racune sto su dosli za struju i komunalije
Onaj kriminalac je dosad radio samo u inzetesu sebe i svoje stranke.
svi rade u korist drzave hamzi ga hop eeee
Tužilaštvo BiH će u narednih 10 godina imati posla samo sa kadrovima SDA. Toliko o patriotima. Ali najviše zabrinjava podanost IZ BiH i Rejsa ovoj kriminalnoj organizaciji!?!?!?! Mene je strah. A savjet i to dobronamjeran IZ BiH je da se što prije udalji od SDA.
Čuj to: "Radit ću u interesu države". Pa to ti je posao valjda.
Sretno👋
Ja cirkusa od ambasadora. Pa u cijem ces interesu radit gazape nepismeni komunjarski! U interesu Bangladesa ili mozda za svoj licni interes?
Cekamo misljenje MrWipes alias Sebije Izetbegovic