Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prođe ti život u ovakvim naslovima i frustracijama
a najveće i fazon je što takve naslove stavljaju mediji koji su podobni vlasti, a i sagovornici. ko je sad pa ovaj?. vidim da je igrac Bakirov. zbog njihove nesposobnosti, nepotizma i lopovluka smo došli do ove situacije, a krivili bi druge. na vlasti ste sa SNSD i HDZ cijelo vrijeme, vaši su partneri od prvog dana.
bošnjo zaboravio da je bosanski jezik najstariji exyu jezik
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Covjek prosle godine zastupnik u skupstini RS i Federalni ministar lagano. Sada ide u drzavni parlament. Mjesecna primanja do 10K prica se o ugrozenosti bosnjaka a omladina ode mahom. Mrs setad jedna vise ste stanovnistva raselili nego chetnici devedesetih. Pricate o ugrozenosti bosnjaka a narod nema sta da jede. Rat da izbije prvi bi pobjegli iz zemlje ostavili sirotinju da ratuje
Brojne funkcije mu dali i opet jedva preko kompenzacije prošao na posljednjim izborima, eto koliko vrijedi ovaj glumac
Bravo Edine, Bravo Ljudino, Bravo Gromado...
Predsjednik SDA u Višegradu ti je savjetnik načelnku Općine Višegrad za 1200 KM mjesečno. Dakle samo radi za SNSD. I vijećnik u općinskom vijeću iz SDA radi za SNSD i naravno sebe. https://raport.ba/politicka-drama-trese-visegrad-sda-s-dodikovim-snsd-om-izbacila-sds-i-nip-iz-vlasti/
Moje misljenje u vezi jezika bosanskog da je velika steta nanesena kada su neke osobe dobile pravo da kreiraju gramatiku kako zele. Umjesto da se ohrabre razliciti izgovori i oblici imamo situaciju gdje oni koji znaju pravilno su kulturni i obrazovani a ostali su seljaci i nepismeni…
Koja si ti mustra u RS u skupštini a u Federaciji ministar. Pošteni Ramić.
Bosnjaci su rasuti u million stranaka, srbi se ujedine za srbstvo
Mi smo izgubili sve s vama takvima nesposobnim uvijek vam je neko drugi kriv nikad vi sami.
Vjerovali ili ne ovaj covjek je jedan od rijetkih politicara koji misli o drzavi.Ali obzirom da mu kolege oko njega razmisljaju interesom svoga dzepa nema podrsku.U stvari najeminentniji borac za drzavu BiH je prema misljenju SDA upravo Milorad Dodig sa kojim ce se sklapati svi paktovi.A mislim da ce isti na kraju ubrzo dobiti i neko od najvecih BiH odlicja.
Ustvari radi se o tome, gosp. Ramiću, da je od 95te pa do dan danas na svaki moguci način opstruisan povratak Bošnjaka u RS, od administrativnih spletki i izmišljenih uslova koje je trebalo ispuniti za povratak, samo kako bi se odustajali, a o putnim komunikacijama da i ne govorim, evo pozivam ministra da se samo provoza od Olova pa u sela sadasnje opštine Sokolac.
Spašavanje dodicka da ne izgubi vlast.
Ok je,znamo za ljubav izmedju SDA i SNSD-a..
Nista ne mijenjati je tvoj moto. SNSD i HDZ su najbolji...e pa zato smo tu gdje jesmo, u guzzici.
Bravo Ramiću.
Koliko koštaju junice?
Bosnjak sam, ali sam postao sam alergican na ove "bosnjacke" suplje price, sve neke ofucane price o zajednistvu bosnjaka, imali ste brate 30 godina...kasno je sada za te spike.