Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahah na osnovu čega? Zamisli zemlja koja je učestvovala u genocidu hoce da sudi drugima
Umjesto da se okrenete suradnji sa Hrvatskom, da se okrenete europskim vrijednostima, Bosnje krenule da radkaliziraju narod sa raznim selefijskim pokretima po selima, Hrvatima nametnuli Sejdu, sa Hrvatskom krenuli na krv i noz. Milo im postao najveci prijatelj, iako je bio jedan od pasa rata i njih progonio……A Vucic ih sad hapsi ko kerove. Ali neka, sami ste krivi.
spder i SDAgamad smoriše o osmici i Debevcu svakodnevno. Šćepina briga hebo ih on u pakšu
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Napadnu nas, a poslije nas hapse. Bojkot svega srbijanskog.
Koga je on uhapsio dok je bio nacelnik krim policije.. GP Put, Hidrogradnja hiljade firmi popljackano, index korupcije Afrika zapad... Sta lazete i lazno predstavljata.. Pustio narod niz vodu ulizivali se politicarima, nega ih sad politicari vrane, Zukici Asimi Campare..
Prodavnice pune srbijanskih proizvoda. Telemah vise se kiristi nego BH telecom. Sramota. Ako bilo sta kupis iz Srbije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo vi Bošnje slušajte ove smiješne strančice trojke koje ližu d..e Vučiću i glasajte za njih pa će vas hapsiti i u vlastitim kućama.
Kornjaču genocidaša i ne hapse
Uhapsite i vi nekog bezveze kao i oni. Nema druge
Hapsitie prave ratne zlocince.....cetnike.
Kakvi su Srbi narod to je jedan čudan okot...ograđuju se cijelo vrijeme od rata na ovamo da nemaju nikakve veze s ratnim dešavanjima u BiH, a potom hapse i maltretiraju građane BiH zbog navodnih zločina počinjenih na tlu BiH!?!?
Tralalalalalallllalalalallalalalaal Prxprcprc trica tralalalalalllllaaaaa
Ovakva grneracija bošnjačkih jajajara i kukavica kako u politici tako i u životu ne bi preživili ni dva sata agresije, one iste koju smo devedesetih imali. Dali smo najbolje sinove za kukavice i dezertere. Prodali smo zlato a dobili govna i kanalizaciju... Da smo znali kakav će okot iza nas doći samo bi se pokupili i nikad više ova govna ne pogledali..
A, sve se bojim da nije... Eto on je u ratu sjedio i heklao u podrumu... 😒 Pored toga, ko Vasviji satnicu placa, kriv je garant 😏
Napraviš genocid i onda hapsiš nevine koje nisi stigao pobiti. Pravi genocidaši
Persona non grata ambasador Srbije.
On i njegova ekipa su civilima pilom sjekli noge i ruke. Samo doživotni zatvor
Drži se Edine🙌🏽
Izgleda da Bošnjaka muslimana treba okrenuti da stoji na rukama,nebili mu sila zemljine teže utjerala šta u glavu.Naivnost,dobrota,merhametluk nas skupo košta kroz historiju.
Protjerajte ovu BIA-dzukelu iz BiH ili mu ne dozvolite izlazak iz Ambasade Srbije uopce, ako Dodik to ne zeli.
Samo uzvratiti kontra mjerama, dosta je više ove bahatosti. Sve sa srbijanskim pasošem hapsi (što nije iz Sandžaka) , pa puštaj nakon mjesec dana.