Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Efendiću shvatio bih te ozbiljno da nisi iz naftalina izvukao lopovčinu Hamdiju Lipovaču da bi dobio koji glas iz Krajine... To je sve što vas zanima iz Krajine, kako izvući 10 hiljada glasova, i svake 4 godine dođete da nam kažete kako smo odbranili Bosnu i kako smo gazije hahah...
Iza leđa mu SDA bila.... Ode načelnik u zaborav nakon 02.10
Svi se bore za vlast radi sebe ,narod im treba samo da dobiju glasove.
Al ovi nasi politicari znaju bombe valjati pred izbore. Nije novalic bio direktor zraka kao sto nije ni igmana. A igman super radi. Kad firma dobro radi onda je zazluzan direktor a kad ne radi kriva je vlada.
Kriv nego sta , pa zrak ima dobro zemljište lokaciju .. a Igman nema
Ovo sto Efendić radi, načelnici i ministri svih drugih partija ne mogu zajedno uraditi za 4 godine. Toliko o drugim partijama, građani vide, podržavaju ga, besmisleno je govoriti drugačije kada se to vidi.
rumeni drzi se sokolja brijesca buca I buljakovog potoka to ti je target skupina!!
ja da bi ti doso i upumpavo kes u zrak i zaposlio svoje uhljebe na 4 godine
A kada ti mislis u zatvor zbog uzrokovanja saobracajke sa smrtnim ishodom?
imam osjećaj da ga SDA drži u šaci
Da bi iko prezivio i ostao u BiH treba da idu ne samo ova dvojica ezmalica i manijaka nego cijela garnitura sda mafijasa i kosti alije "mislioca" sa njima, kao i cijela familija izmetbegovic. Najbolje bi bilo da ih se sve zive spali, a pepeo rasuti po turskoj. Najteze bi bilo sa biserom, jer bi obna masa danima gorila.
Bice prvi na listi u koalici SDA
Neki ljudi hoće uvijek da politički ili privredni koče potencijal BiH.
Đubre ljudsko zaboravio si sebe spomenuti.
E tu si sigurno pogodio Semire , ova dva klosara trebaju da se isprate da bi ovo opstalo dalje !
Efendić želi Novi Grad pretvoriti u kasabu. Neka objasni na ovim skupovima zašto blokira izgradnju gradskog autoputa!
tako je pogotovo Novalic lopinas