Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo da pomognem svima koji se pitaju: ko god pobijedi, sve ce biti isto. Izadjite formalno, reda radi. Sve dok pola drzave radi za ovih pola na budzetu, ostaje onaj kusur nedovoljan za zakrpit rupe na asfaltu.
@citatiPoliticara iz kriminalnog SDP-a za razliku od "nase" dobre, prepostene, prvosafovske stranke? Hahah ma bjezi ba...
Izdali ste dosta puta navikli sml
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moj Rumeni, đaba smo ulagali u tebe, slali te po Malezijama
Ti Efendiu podrži onda i Dodika ako nećeš Bakira .
Koliko si uzeo kesa dragi semire
Ovaj Efendic je klasični klošar .Nikad više nećeš dobiti moj glas. Što nisi izašao iz SDA prije izbora . Sram te bilo iznevjerio si one što su te izabrali.
A na celu mu pise SDA
Covjek ga napravi i on mu ovako vrati.... Lojalan je svijet danas , nema sta.
Samo Komsic, glas za Becirovica je glas za HDZ
Samo je jedno sigurno."Trojka Desetorka" ....nece pobjediti Zeljka Komsica
Velika obmana i laz
HAHAHAHAHAAH ... E ŠTO SE NASEKIRAO BAKIR :) ON TE STVORIO BUĆANSKA PAPČINO!
Ljigo
ti mozes Baketa podrzati samo za onu stvar!
E moj jaro bas se bake tebe boji hahaha
Ma je....o Baketa i jeste klosar !
Bilo bi lijepo da politicari grade dobre odnose sa ostalim politicarima, a posebno da se nacionalno povezujemo. Moj susjed, komsija, bosnjak, hrvat, srbin, nepravedno zapostavljeni tkzv. ostali, uvijek su mi najblizi i usmjereni smo jedni na druge. Rusi, Turci, itd gledaju samo svoje interese
Ama definitivno ne bih ni ja.