Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ko je to dozvolio Rumenko? Nisu se sve te kuce i ceste u Z. Hercegovini izgradile u zadnjih pola godine. Ja ću ti reći, to se gradulo dok su tvoji zelenaši bili na vlasti, a oni su prepustili sve resurse HDZu. Odjebi Rumeni.
Hrvatska vam je sve preuzela jer Amerika tako hoće. I na Kosovu je Hrvatska sve prisutnija od vojske do ekonomije. Amerika računa da Hrvatska poslušno slijedi svaki zadatak , što je tačno ali budimo realni Hrvati imaju smisla za ekonomiju i vojsku jer su racionalni na Zapad a mi smo još na tragu toga, orijentalna sredina.
Moj vam je savjet da puno ne talasate časkom će vas u neke "ekstreme" pretvoriti a možete puno da naučite od Hrvata naime kako se racionalno dolazi do cilja a ne "bunama" i halabukom. Kod nas su otvorili nekoliko fabrika i dobro rade a i plate su za naše prilike dobre. Poslovni su, uredni i ne pozivaju se na čast i poštenje ko mi "orijentalni". Učite braćo valjat će vam. Pobjeđuje najstrpljiviji, sabur i učite.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Eto mi imamo resurse pa sta? Svi rudnici u dubiozi , sva metalna industrija unistena od SBK do ZDK prodana sve smo mi unistili. Nije dosao hercegovac.
Izdajnicka Trojka na celu sa NIP-adijom i njihovim NASTAVNIKOM FIZICKOG im je dala sve radi svojih stolica.
Nego tebe treba pod hitno naspicit nogom iz KS
Koji si ti ublehas,ti bi sve pozlatio,a jel kisa padne organizuju se skokovi sa mosta u buca p.al nije to tvoja nadleznost i uvjek ista mantra,za sve sto nisi uradio il je lose u NG to nije tvoja nadleznost
Romi , uz duźno poštovanje prema njima, su zadovoljni i sa dobrim šatorom. Tako i bošnje, kuće, avlije, vlast, to njih ne brine. Brine ih hoce li danas imati sreću u čovićevoj kladionici. A kad vidiš komentare na klixu... ma nema jačih ni pametnijih od njih
Glasali ste za vlast na drzavnom nivou. Kad vam se govorilo da se naguzi HDZ i SNSD, i da ih imas cime ucijeniti, vi ste u inad SDA, slijedeci ludu politiku Trojke, podrzali formiranje Vijeca ministara.
100% građanska, 100% ljubav, 100% BiH,...
Pajdo moja vrijedi više .Čuj milion
koliko kostaju po Poljinama ? po Glavaticevu ? ne rise Harise ...tvoja SDA nije na vlasti samo zadnja 2 mjeseca..nisu se te kuce izgradile tada...vec kada ste krali zajedno SDA i HDZ
@AhmedinBinZajeb svakom normalnom covjeku smeta i jedno i drugo tj zgrazava se na tako nesto.I pogibija starca i smrt jedne male djevojcice koja je tek pocela da zivi.Sve to treba realno i posteno istraziti i pocinioce adekvatno kazniti.Ali nazalost ovdje zakon nije isti za sve.
Rumenige je politička hijena i na ovakve se nikada ne možeš pouzdati.
Bošnjaci su vise sad ugrozeni nego 92' iskreno
Svaka kuca kosta milion??? Sta je pisac htio reci?
Ovo ko da mu je bakir pisao sta ce reci, iz supljeg u prazno presipa.
Pa kako te nije stid?Sam si donio Odluku i odveo Sbih u opoziciju.Niko ti u Predsjed nistvu nije znao.Hoce ljudi da te razapnu.Ubrzo krece lavina napustanja Sbih zbog tebe licno.Pokri se usima.
Košta i na Poljinama, pitaj Bakira