Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato nije dobio moj glas jer hoce da SDA ozivi koalicijonu sposobnost u KS.
Nema od ovoga nista klix bi volio i navija ali kurko 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Prate lika ko paprazzi cak i gdje i s kim sastanci hahah ne bojte se gdje ce Semir :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovoga još drže u šaci sa fajlovima iz ladica...
Vama portalima je bitno samo ko će s kim biti, nije bitno kakvi su planovi i šta ko misli konkretno raditi.
Nije, DF zeli u vlas sa sdp ali nece nip
@RajasaKaldrme hajde nam samo reci koliko je zaduzena BiH i Federacija BiH tj koliko smo zaduzeni mi gradjani?.Malo proguglaj i vidi koliko smo ti i tvoja porodica zajedno sa mnom i mojom porodicom i jos stotine hiljada porodica zaduzeni.
Ko god pokusa oziviti krepu od SDA dijelit ce istu sudbinu kao sto je i ona.
Kako su se mali seljacici crvenih obraza uvukli u politiku i kao navodno rade a svima im je samo jedan cilj a to je vlast i da se obogate.Bosnje ne znaju ni za sta drugo.
Ovaj je pravi SDA potomak
Naziv hrvat potiče od mađarskog roba, a izdajice Bošnjačkog Kraljevstva. Sinonim za hrvatska bi bio mađarska konjuharnica, a za hrvat bi bilo mađarski konjušar.
Uzas..jel to razlog izlaska iz sda..a i komsic bi me opet razocarao
Još godinu dana imate da se okrenete istoku, inače zaboravite da BiH postoji. Slamka spasa je u Iranu, nikakvoj Turskoj i KSA. Ako se ne uhvatite za tu slamku, vlast možete formirati samo u svojoj kući, ako Hrvati to dozvole svojim robovima Bošnjacima.
Molim vas gospodine Efendiću da ne dopustite da nam od države prave cirkus pa da većinu čine tamo nekih 11 stranaka na višim nivoima, kao slučaj što u BPKantonu većinu čine 8 stranaka.
Killer has a plan...
Efendic zub kvarnjak bosne i hercegovine. Zastitnik hife i lazni profiter kvazi patriota
Cekam da vidim ko ce biti pred OHR om na demonstracijama u ponedjeljak pa da vidim ko misli dobro BiH.
... formira je Sem... ... držimo ti fige
Efendić je haman heben igrač jedini pravi političar nije se džaba taj školovao u Maleziji, ovu ostali građevinci, difovci kojekakvi doktori društvenih nauka trebaju radit u svom domenu, pustite politiku političarima