Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rumenko nas, de ti njima reci, bih bez entiteta, republika bih, kuvajtski kredit, ovo ono
Primitivac onaj seljacki, sta ono objavi bolan u onoj grupi za Dobrinju, nece selo jos iz tebe pofino.
Semire..imate od koga naučiti i ko vam daje instrukcije..mnogo znate,mnogo možete i hoćete ali nadogradnja znanja nikada nije suvišna i nadam se naravno uz našu podršku da ćete riješiti mnogo problema.a ne neko sa strane..živio Dr.Silajdzic i Semir Efendić.
Sto se konkurencija "prepala" ovog mladog čovjeka koji je za kratko vrijeme uradio više nego što su mnogi koji se godinama vrte u politici... malo blate, malo vrijedjaju, malo izmišljaju, optužuju, vozaju bagera itd... hehehe To je domet njihov za razliku od ovog čovjeka... Efendić dosad jedina svjetla tačka među političarima u Kantonu Sarajevo...
Dodikov intervjuu za BBC obilježen skandaloznim izjavama i najavama: Formirat ćemo vojsku Republike Srpske, u Srebrenici nije bilo genocida
Ti si zavrsio emisiju. Malo uredi setnice i uradi signalizaciju Mojmilo Ap Dobrinja i gotovo. Selam i lijep pozdrav
Zar Sarajevo nema momaka koji bi bili na funkciji umjesto ovog seljacica sa strane ?
Sta je ovo sve gerijatrija...
Bosnjaci , spremanje . Samo to.
stranka za sda. smece rumeno.
Kriza se ne može riješiti bez potpune izmjene političke scene.
Rešenje je tri entiteta
dobicete tri kurca da sisate u hns-u 😘😘
Eskobar podrzava Dodika i tu je da zastori Srbe. Jasno je da oni ne mogu da se odbrane bez pomoci Nato pakta. Ova zandamerija u Vojkovicima sto su doveli im je smijesna. Pregazeni bi bili za dan tu.
Da smo bar malo slični načelniku Efendiću..da li po strategiji.inteligenciji.razmišljanju..kvalifikaciji ,snalažljivosti, odlučnosti, sposobnosti...itd. mnogo bi bili uspješniji i ne bi bilo ovoliko svega razguljenog..Ne možete mu ništa osim da uživate u njegovim vrlinama..
uvlakač,novi Sejdo Bajramović kod Bošnjaka Željko.K.je odradio svoje,nemaju LE BB AA da jedu a Ratovali bi!!??!!
Ako vam se pridruži Stjepan Kljujić dolazim u straku ODMAH! Imamo jako pametnih ljudi koji šute i trpe sve ovo, na žalost.
Ovo je Čovjek koji najrealnije sagledava stanje i predlaže rješenja! Kakvi crni stranci. Sretno gospodine Efendiću!!!