Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Efendiću ti si za njega svijet izmislio i rezultati stoje iza tebe, nespuštaj se na njegov primitivni nivo jer će te dotući, to je za VOjina domaći teren.
“Nespuštaj”… pa bolan ti ne znas maternji jezik, a nekome bi lekcije drzao. Daj bolan uhvati se knjige, obrazuj se prvo, pa onda dijeli lekcije
I evo sad njegove kolege, isto nepismeni kao i on, lupaju minuse. Ja sam jos gori sto sam pokusao nesto objasniti da ne kazem gospodinu
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Efendić kao načelnik je pokazao kako treba da se radi u državi, pogledajte samo Općinu Novi Grad, Centar Safet Zajko, naselja sa novim cestama, parkovima, igralištima, nevjerovatno da jednog političara u BiH, kada bi još takvih bilo, ne treba nam nista volje.
Rumeni i jazavac Ogrešević pokušali spasiti kriminalce iz SDA i pokazali se kao njihovi trojanski konji. Očekivati je da za to budete kažnjeni. Ne zato što to plasira ovaj Vojin Ekavica, nego zato što ste pokazali svu svoju ljigavost
Ne ljuti se Efendicu, ispao si Trojanski konj...ti i Ogresevic ste odlucili odustati od koalicije sa Niksicem ali niste povukli potpise sa dogovora...to je mutna rabota. Nista ispali korektni.
Efendiću tebi i Ogresevicu narod vjeruje uvijek ste bili dosljedni ovi nametnuti imaju rok trajanja.
Bas mu smeta Efendic Vojin je podvala Bosnjacima Večeras cuga u Baoliju, nakon gostovanja
I ti si postao pravi jazavac, treba te izbaciti iz KS,a naredne godine i iz opcine aBd
Efendicu za tebe bih uvijek glasala!
Posteniji i veci bosanac i patriota od tebe Efendicu. Nije ubio za razliku od tebe a redovno dobija prijetnje i uvrede najgore vrste. I on i njegova porodica. Bosna nece biti begovat ili dzamahirija kakvom vi zelite da bude.
Mijatovic kasirao od dodika 500 k za cetvrti glas . To se zna .
SDA su oprali sada slijedi Efendić....providno je petokolokaši
Vojin je licemjer podvaljeni da obmsnjuje mahmurne Bošnje koji ne znaju ni Bismille proučiti
efendicu ti di jedan od najveci nacionalista u BiH. da si valjo i bio iskren nebi otisao u harisovu stranku i opet pravio koaliciju sa sda. to ti je samo blef bio da napustas sda. sto se tice Vojina on je za tebe izmislio patriotizam. ti ces zavrsiti kao Memic, Hadzibajric i ostali sfaovci.
Jel ovaj Efendic bio u SDA?
Sema gasi taj ego dok ne bude ne kasno vec prekasno , ocito ne mozes bez sda na zalost
nice