Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostade Bakir, Sebija, načelnik Hadzica i onaj u plavom sakou, smedjim pantolama sa velikom glovom
i opet su sila sto je najgore(nisam pristalica SDA) al realno opet ce dobijat izbore,doduse ne u sarajevu al predsjednik ce uvijek biti iz sda
Ostali @SaDrineSelam i @DunjaluckiBajraktar
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
SDA BOTOVI NA APARATIMA
U SDA ostali Zahiragic i botovi sa @SaDrineSelam i @DunjaluckiBajraktar
i na drzavnim sisama
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E moj Semire . Kazes da nisi dobio glasove na osnovu SDA. uvjerit cemo se za koju godinu koliko vrijediš . i koliko ćes dobiti glasova sva Stranka za Bih u Drzavi nece imati glasova koliko smo tebi dali u Sarajevu .. Nisi Pošten . Predaj i funkciju Gradonačelnika ako se dičiš poštenjem.
U normalnoj zemlji rumeni bi sluzio zatvorsku kaznu za saobracajnu nesrecu sa smrtnim ishodom
značajnija mi je tema radno vrijeme mog brice nego nakav načelnik koga su izabrali zbog toga što je bio u jednoj stranc (a ono misli da je izabrano samo po sebi)i a on joj okreno guzicu čim je izabran i otišo u jos goru.
Povedi I Husu Ćesira molim te. Ne ostavljaj ga u SDA. I onog vašeg Hubijara, koji je uništio ZOI 84.
Ubica bez kazna zamislite da ste bili mjesto njega šta bi vas snašlo https://www.klix.ba/vijesti/bih/potvrdjena-optuznica-protiv-semira-efendica-zbog-saobracajne-nesrece/200722031
Sretno, trebat ce ti...
Kad si zaredao sa ostavkama na sve pozocije sto nisi napustio i nacelnicku?? To ti tako mudar i sposoban pa sve sam ostvario, nije te stranka kandidovala i forsirala, nije ti bila na raspolaganju stranacka infrasteuktura itd?
Podrzavate ubicu, bagrooo!
Sve je ovo bake smislio.Pred izbore ce biti koalicija sa strankom za BiH.
J.bi me semire mmmm
Bravo Efendicu👍🚀
Kakvo licemjerstvo. Pobijedio izbore sa sda i sad ode? Kakav si ti covjek...
SDA cojek, eto kakav
Iz stranke u drugu stranku i odmah vd. Ko ovakvom da glas, obični je kretenino.
Hahahaha đe si bola uhljebe?! Pa do juce si govorio ko ne glasa za Semira taj nema razuma? Hahahaha
Nikad, to si me zamijenio s nekim. Zelene nisam podržavao ni pijan.
Efendiću pravi program reformi i pamet uglavu. Sa izdajicama BiH, odnosno mtel trojkom nemoj ići u koaliciju i imaš moj glas zadugo. Koaliciju ako budeš morao pravi sa DF-om i SDA. Djeluješ kao odgojen momak i svjestan situacije napada na BiH, nadam se da nećeš i ti povrijediti ovaj dobri narod.
Kakva je to stranka kad joj sa ceste neko dođe na čelo