Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....na dobro vam dosla badnja vecer
Za nipove nesposobnjakovice rumeni je Jeff Bezos
Dobar je ovaj Efendić, slabo se pojavljuje al kad se pojavi nešto je napravio za narod. Ovi ostali političari su već izlizani. Treba njemu vjerovati.
Bitno je fokusirati se na sva važna pitanja koja se tiču razvoja u državi, i pokušati naći odgovarajuće riješenje za sve. To se najviše duguje mladim ljudima koji su ovdje i koji su odlučili ostati. Efendić je u pravu, trenutno nam je dijalog potreban i više nego ikad. Loše je što gubimo mogućnost za razvitak jer se ostavlja loš utisak kod stranih investitora, i opet, naravno, najveća šteta se pravi na račun omladine.
Dijalog je jedini način kako bih se postigao konsenzus i neki napredak u Bosni i Hercegovini, zbog stagnacije napretka države najviše trpe obični građani, kao i što je Semir Efendić rekao, razgovori moraju biti otvoreni, iskreni, bez krajnje namjere da se druga ili treća strana ili stranka prevari, prisili ili preglasa.
Hahahaha, oj majko moja, ko sve ispliva 😂😂😂 U stranci mu Nejra Džanko, Elza Gaković, Edita Šandal, dana iskustva nemaju nigdje osim kod Seme i ono bi vodilo državu 😂😂😂 Majke mi cirkus, k'o nadrealisti 😂 Treba samo bježati odavde, nema sa ovima hajra, nažalost!
Sreća onda pa je Edina Gabela ostala u SDA inače bi predvodila nezaposlene koje spominješ u komentaru 🤣 A kad malo bolje razmislim bolje biti i nezaposlen nego stranački uhljeb
inace, SBiH bitna ko gace u pornicu
prvo uraditi puteve u novom gradu pa onda država..pa nije niko kupovo auto da svako malo mjenja amortizere i ležajeve
Tako je Sema. Čekamo te naredne izbore ako Bog da. Samo naprijed.
on je novi satelit SDA,100% koruptivno ugradbena stranka!!!
Ovog RUMENIGEA treba prodati Bracu U Bajer M
Fuj
Neki dan je kamion pregazio dijete u sokaku do škole. Ti i tvoja općinska organizacija osigurali ste prilaz školi, koji nema nigdje u državi. Nije vas stid, općina s najvećim budzetom.
Hvala na pozivu
sobar je Semko
zato nam i jest ovako sto NEPRESUDJENE UBICE hoce da vode drzavu a i vode je
semire ima jedno 1000m2 iza obdanista po novom gradu hajde da napravimo hifine pumpe popola ce mo tal moja ideja zemljiste tvoja babovina
Šta hoćete da napravite? Šta ste smislili da osujetite projekte koji su od državnog značaja neprijatelji države i naroda???? Koje direktive su vam šefovi dali?