Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Semir je jedan od mnogo narcisoidnih likova koji je s fakilteta uletio u nacelnicku klupu. Sada vjerovatno za sebe misli da bi bio najbolji kandidat za direktora NASA-a, ali mu Bajden stoji na putu.
Vrijeme ce pokazati da li je SDA "ptojeltovana opozicija"
Gledaj seljaka mamu svoju jaho, ovaj je naselio seljacke pogani u opstinu Novi Grad vise nego sto su englezi kolonizirali ameriku. Otiđi samo u opstinu Novi Grad to vrvi od seljacje pogani i njihovih zahtjeva za kojekakvim sadakama a gradski insan prosi ispred opstine
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lik samo sanja fotelju
Kombinacija kravate i maramice, je neponovljiva.Puno još treba učiti, da bi se živjelo u gradu.
Joj vica. Vratila se sa 3 posto.
NAJVEĆU PREVARU U IZBORIMA JE IZVEO SEMIR EFENDIĆ u dogovoru sa NIP-om i razmjenu kradenih glasova sa Ilidzom. U Novom Gradu je imenovao 4 svoja pomoćnika za predsjednika i članove Općinske izborne komisije,koji upisuju rezultate izbora. ALEN ZORLAK ,SANEL KASAPOVIĆ, ADISA ŠUMAN, MAJA BURLOVIĆ. Semir Efendić je preko 10.000 glasova “dobio” upravo u Novom gradua, dok je u ilijašu dobio 289 i u Vogošći 837 glasova. MAFIJA.
Šta li ova ubica ljudi trabunja?
Uzeo glasove SDA u u KS. Prije četiri godine NIP.
tvoj nivo je načelnik i dalje ne možeš.sda te napravila.poklopi se
Neće dugo
Čitam komentare... kažu da je seljak... pa seljaci i vladaju Sarajevom... odakle je električar? Dezerter? Crveni? Na šta je Sarajevo spalo, sramota.
Stranka za BiH pokazala snagu, u potpunosti u skladu sa svojom sloganom! Iako su ih mnogi otpisali davno, slabo su procjenili! Rad, poštenje, država na prvom mjestu, je ono što narod cijeni i vrednuje, što je i dokaz na ovim Općim izborima u pogledu SBiH sada i prije 4 godine.
Snaga od 3 posto. Ma bježi
Stranka za BiH pokazala snagu, u potpunosti u skladu sa svojom sloganom! Iako su ih mnogi otpisali davno, slabo su procjenili! Rad, poštenje, država na prvom mjestu, je ono što narod cijeni i vrednuje, što je i dokaz na ovim Općim izborima u pogledu SBiH sada i prije 4 godine.
Dječak bazen na Dobrinji Hifa terminali Bingo iza Grasa alternativni rezervoar C faza vrtić B faza Buća Boljakov Sokolje asfalt kanalizacija a Haris propio Bosnu u Dejtonu Rumenige Haris ti nije ni do članaka Rumenige za Hareta Tito slobodno
Ma niste trebali
Gdje si se vratio? Nemaš niti jednog poslanika u državnom parlamentu. Nema te u većini kantona. Pokušaj ući u koaliciju sa SDA i završiti ćeš kao Fahro.
SzBiH se vratila na scenu da krade kao što je krala ta svog malog mandata. EP, Bosnalijek, ZOI,.. Meliha Lić, Beriz Belić, Safet Halilović, Jerlagić… Zahvaljujući 20k primitivnih glasača iz ruralnih dijelova Sarajeva, a podrijeklom iz Istočne Bosne (izbjeglice), bit će da će ovaj rumeni primitivac, nazalost, dobro pokupiti kajmak..
Sada ćemo vidjeti jesi li trojanski konj od SDA, ako budeš onda si stvarno jedna ljiga i smrad od insana, mislim velika konjina.