Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SzBiH i SBB poslije ovih izbira vise nece postojati
naravno da imaju... Željko Komšić
Očito da nemaš uvid u stvarno stanje. Semir je stranku preporodio svojim dolaskom i proći će na izborima daleko bolje nego zadnjih nekoliko izbornih ciklusa.
Semir je odlican mlad momak sa vizijom... Ne bi mi smetalo da ima vecinu bar u KS i da bude premijer... Mislim da bi grad puno dobio.
Za Denisa Bećira,koji ne zna ni beknuti Engleski,mogu glasati samo bekani neuki...,Članovi Predsjedništva svi bi trebali da tečno govore Engleski jezik,da nas ne sramote na svakom koraku.
Mojih Bosanaca''ostali'' nema na listi za Predsjedništvo,zato BOJKOT izbora,jer nisu demokratski i fer.
Semir Efendic isto čekinjavi pacov iz kanalizacije.Pljuc
Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima u BiH. Prijavite govor mržnje: [email protected].
ocekujem da opozicija kad skupi dovoljno glasova skroz izolira df sda i efendica
Naravno da imamo za koga glasati,samo sto ne treba za tebe,jer vec si pravio seme sa sda da tvoje ruke budu njihove,a ti premijer KS
Općinska izborna komisija Novi Grad Sarajevo po planu NIP-a sprema krađu glasova prilikom upisivanja u glavnu bazu prebrojanih glasova koje dobija sa izbornih mjesta. Pozivamo CIK BIH i Tužilaštvo i SIPU da spriječi navedeni kriminal u pripremi.
Bošnjo je osuđen na SDA do sudnjeg dana, ako dijasporac napumpa Jasminu onda i poslije sudnjeg dana.
Svake izbore je isto i nema se za koga glasati.
Za ubicu Semira Efendica nikad.Okuio bagru i lopove,Lipovacu i onu Fatimu debelu doktoricu.Kazu da je naplatila 300 000KM plata za 8 godina a sve bila na laznim bolovanjima i odsuatvima.Ne glasajte za one koji su u crno zavili zdravstvo kao ona i njena braca.Ne glasajte za ubicu i Lopove.Nikad
mostarsko narodno pozorište.ne hrvatsko ne bošnjačko ne srpsko.eto vidite u čemu je razlika .
jeste sve je drugačije, svi ste dokazali da treba glasati za Bakira
Samo da Trojaneri Falatari Irme Borke ne prodaju FBIH Draganu Covicu kao sto su to cinilji sa Mostarom.
Ne, nemaju, jer su svi politicari ocajni. Vi pogotovo. Ove izbore se glasa za najmanje zlo, jer ovo kako je do sada islo nema apsolutno nikakvog smisla. Mada, ni ova alternativa nine nesto posebno, al' eto, treba pokusat bar neke promjene. U KS nije toliko losa promjena bila (iako ima fula). U svakom slucaju tvoja i Fahrina stranka su gore cak i od Zelenih.