Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je bolje od Hamde Ejupovica, samo neka njega više necemo gledati.
Kad vidim SDA kadar, tačno mi se zgadi. Onaj Zahiragić do Baketa, a glava mu ko pivska flaša. Kruži gradom u Toyoti džipu, švera po cesti, kofrči se, naočale, priča stalno na telefonu u ruci da svi vide da je on manga, ma magare jedno, konektuj telefon na Bluetooth sa vozilom pa ko gospodin, ma jok, magare pa magare. Ne bi mu dao glas da svijet gori!
Nije do naroda, nego do kandidata. U samom startu se znalo kako će biti u Hadžićima. Enes Kazić nekadašnja Hamdina desna ruka, izgubio je prošle izbore dok je bilo 1:1, a sad je 5 kandidata. NIP je trebao nekog mlađeg školovanog, jer Enes sad nije imao ni podršku svih NIP-ovaca, a kamo li drugih stranaka.
tugo, efendija ce da vodi opcinu
Bolje i efendija nego teojaner sa lažnom diplomom
Hadzici i Vogosca ce uvijek biti rupa u KS zbog ovog
Dok je Hadžića SDA ne umire
Znaci SDA ima Vogoscu, Trnovo i moze se reci i N.Grad jer je podrzala Efendica. Suma sumare u KS su ostali na istom prosjeku od prije 4 godine.
Izgubili Ilijas...
Trnovo je bitno ko gace u pornicu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sramotaa. Ko glasa za ovog...