Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kultura jednog naroda, odnosno tri, četiri grupacije....
Dokaz kakvi smo ko ljudi,priroda nas ne zasluzuje
hahahahahahahah,,,zapocela,,,,heheheheh,,,da nije ova katastrofa bila nikad nebi zapoceli,,,sad malo da zamazzu ko bajgi
Ne zaslužujemo mi Neretvu. Kraljica jadranskog sliva treba nekoga tko će je postovati i brinuti se o njoj a ne nas...
Primitivno!
Toliko se para baca na neke stvari!? Zasto neprvite deponije za odlaganje otpada svi u svijetu prcepraju pet flase i ostal otpad kodnas bacaj nije vazno gdije!? Svi preradivaju otpad u dosta razlicite matrijale milijonise zarade za opstine bili dobit!?
Bit ce jos gore ako se ne povede racuna o prirodi. Dodjes u park sjednes na klupu a ono opusaka na svakom centu zemlje. Kad vec trujete sebe, prestanite trovati nas i prirodu.
Koliko plastike i drugog smeća. MashAllah!
Ne smije se toliko smece pustiti u jadran Hr bi odmah tuzila
I treba?
Treba tu rijeku i okolinu držati čistom i uednom ! Kontrolisati svo bacanje otpada u kompletnom slivu . Otpadne građevinske materijale bi trebalo uklanjati i odvoziti na deponije koje ne mogu biti ugrožene bujicama.
Ti ne živiš očigledno u BiH, nije moguće toliko jablaničko jezero a i uzvodno rijeku Neretvu kontrolisati, više od pola naroda nije normalno i nema nam spasa
teletoviceva brana najvise je zeznula onaj velki val sto je krenuo
Dosta su i spavali, uhljebi.
pa bolje da spavaju nego da imaju ovakvu vrstu posla..ili ne misliš tako? Da li bi to volio raditi u elektroprivredi i ne raditi..tj imati mnogo slobodnog vremena? samo iskreno odgovori, molim te.. I kako to ne rade ako svakodnevno imaš uredno snabdijevanje električnom energijom?