Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kojim parama je platio kauciju? Pitam za prijatelja
pa ukradenim jarane...gdje ces posteno zaradi ti ovaj iznos...
Poduzetnik, hahahahahahahah
Htjeli ste živit' u Americi. Evo sad živite u Americi.
ovakvi u americi ne izadju iz zatvora
Sad ce onda i cika Ibro uskoro,a i sin u njega....
Sudije koje su ovo dopustile odmah procesuirati. Tuzilsato svi radite? Svi u talu.
E jesmo smjesna drzava, satro Almedin Karisik se bavio marketingom hahahahaha i zaradio tolike lare sa svojih nepunih 30 godina!!!! Pa dokel vise ljudi da trpimo ovo
Dali je sudstvo istražilo odakle optuženom tih 346.000KM
Toliko je otprilike kostao onaj najskuplji automobil uvezen u BiH sa liste od nekidan. Znaci,ovaj poduzetnik to kupi iz jednog dzepa.
Eh ovo vec ne valja.Ponadali smo se da su se uozbiljili Sipa,Tuzilastvo i Sudstvo,ali sve po starom. Znaci,kaucija i ide covjek za svojim poslom opet,a ovi ce se rastaliti 300 milja.Mozda im je obecao jos po okoncanju procesa,ukoliko bude oslobodjen.
Filozofija i apsurd života u banana državama kaže da u zatvor ide onaj ko ne ukrade dovoljno. Moraš sinko' dovoljno ukrasti da bi bio slobodan i uživao slobodu. Kad je jedne prilike sudija, koji je sjedio s moje desne strane dok sam radio svoj pripravnički staž u sudu, izrekao novčanu kaznu za šumsku krađu, jadni čovjek će na to : 'dragi sudija, ja sad moram opet u šumu da otplatim kaznu'... Tragikomedija od sistema.
Porijeklo novca molim
ti ovaj iznos posteno ne mozes nikad zaradit za godinu dana dvije tri ma i da stekas da nista ne jedes...... e sad krimi parama plati krimi price i krimi sud i tjt. sad ce babo da ga posljr da studira vandredno u austriju
Koji se sljam u ovoj Bosni propaloj docepa para pa to je nerealno
za Licnu kartu ti treba ZK Izvadak, jmbg, 6 dana moras ganjati papire za obican dokument. A da izadjes iz zatvora samo plati. Kako dobro organizovana drzava.
FUJ, LEGALNI REKET TUŽILAŠTVA,KAKO IH SAD NE ZANIMA PORIJEKLO NOVCA KRIMINALCA KARISIKA????
Vidis da je navikao davati darove. kad je uhapšen po ovim tackama kako mu nije pregledalo račune.
Vrti para gdje burgija nece
Putine aktiviraj