Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti i tvoja stranka sa direktorima u javnim preduzecima idete na smeće Dino. Tvoje ublehe više ne pale. Ti nikad više u Sarajevu nećeš imati podršku.
previše je ruskog uticaja pa su američkim uticajem morali izvršiti državni udar i nametnuti kvislinge u bošnjačku kvotu
U kojoj državi partija sa dva poslanika ima ministra vanjskih poslova??? Na žalost samo u ovoj.
Je li Konaković išta rekao o njegovom davanju svega i svačega HDZ-u, čime se pravi ozbiljan problem ovoj zemlji, na što se nadovezuje ruski utjecaj. Izgleda, opet nije.
Koga si postavio u javne firme u Sarajevu ubleho? Misliš svi ovce čuvali i travu pasli. Nisu Dino. Uništavaju neznanjem zdrav razum. Čuti ćeš uskoro ako urade oni što si naumio.
Jos uvijek suplja prica o ekonomskom rastu i zaustavljanju odlaska mladih.Vidjeli smo poskupljenja ovih dana i taj ekonomski rast
Njivara je krstio pop u Mostaru na ceremoniji...
Za nas Bošnjake nebitan lik
Za mene predstavnik.
Poliše Nikšu Svetom vodicom čovječe, moral Nikša nedjeljom na Misu kad već pričamo o uticaja crkve i zapada
Nikada ne treba izdavati prijateljem tako što ćeš se drvljem na "neprijatelja" osupnuti. Niti će ti prijatelj postati veći, niti "neprijatelj" manji..
Kako se čuje salama na ovim komentarima da nije zbog vrućine
Dino je TOP imas glas za dvije godine od Hrvata pa opet u vlast
Hahahaha Oktobar će pokazati . Ti ćeš za HDZ, ja za DF a za za njega može jedino će njegovi uhljebi a to je 0,3%
Zato ti siris Hrvatski uticaj u BiH.
Jos malo i nisi vise ministar, vracas se na Ilidzu ;)
Btw. previse je uticaja Dubaija u Sarajevu, gradjanima dozlogrdilo
Pazi što Čovićeve skripte sa Poskoka štite svoju zlatnu koku i omiljenog političara Ante Prkačina...Lupaju se minusi . Polako,Oktobar stiže dunjo moja..
Trojku više oni brane i pišu hvalospjeve o Trojkama nego sami Trojkaši. Jer ADZ je bitnije da je trojka nego iko drugi jer onda mogu kako hoće, zato ADZ botovi imaju izgleda instrukcije da brane i hvale trojku na klixu
Po paradi u Sarajevu ne bi se reklo. Po premijeru/rki Brnabi u Srbiji ne bi se reklo. Po simpićima u Hrvatskoj ne bi se reklo, izgleda se ovako priča kad se uvlači Amerikancima da ne bi Sky radio ili dajte mi još 4 godine fotelju molim vas bit ću vaš potrčko ma može i na štetu mog naroda