Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvali svoje dupe i nastavnik fizicke kulture. Bas kao sto je i rekao, mi dovodimo strucne ljude na svoja mjesta, mi nismo kao SDA😁. Iskreno i nisu, puno su gori od SDA.
e od danas pa nadalje nemas ama bas nikakvo pravo da ista pricas o vlasti. eto sad si vlast, bujrum baja pa radi. da vidimo kako ces sad ti sve da dovedes u red. imas tri probna mjeseca da dokazes da znas najbolje i da niko drugi ne valja osim tebe
Ko u kokošinjcu.
Šta čekaš? Zar još nisi naručio hurme?
Njuškica 😂
Slika govori hiljadu rijeci. Samo taj osmijeh ah..
Bilo bi lijepo da tu neurednu bradu obrijes kad krenes iz ovog tamnog vilajeta jer ti stoji ko pjevcu sorc
On je sportista, ne zna on mnogo oko brade
*ebo vas on vise
Je li stupio?E neka je više.
SRETNO...sad je sve na tebi Dino sta ces uraditi ....
Pa ko ce sad Biseri da nosi kese iz Binga 😪
ovaj nista u zivotu nije uradio osim napada na sda a u njoj bio cjelo vrjeme i nitu nikad nista nije uspio, cak ni fiskulturu da zavrsi posteno
glup si ko tri kurca
Skandal. Konakovic ne može obavljati ovaj posao.Skrijelj neka izađe u javnost i objasni, kako je Konakovic dobio diplomu. Čovjek koji je prevarom došao do diplome.Pokrenuti postupak.Ovo je krivično djelo. Bošnjaci, pamet u glavu. Vidite li, koliko smo poniženi. Ovo su izdajice naše zemlje i treba djelovati.
Da li je odgovor, Izet R; koji je bio na DIF fakultetu, koji je inače proglašeni MA SO N. I kojeg je Semir Osmanagić ugostio na "piramidama"?
Povedi nas hadžija 😂 gledam mašu ti ispred očiju s tri prsta, što se mene tiče do godine treba 9.januar proslaviti u Titovoj nek nas do kraja popišaju s onog balkona iznad vječne vatre, je.o vam pas mater!
Pavijane, kako je moguće bilo spriječiti da se obilježava 9. Januar u Istočnom Sarajevu?! Jer vidim da aludiraš upravo na to. Samo ne pozivaj na sukob, jer to je najgluplja opcija, kao da neki ravnogorac poziva svoje da napadnu ponovno zbog ocjepljenja BiH.
Ali raji je ovdje vaznije da komsiji crkne krava,pa prkose jedni drugima.Ono nek je nas,pa makar ni skole,ni jezika,ni iskustva.To izopaceno rivalstvo ce nas kostati sviju.Odron u drzavi od vrha,pa do najnizih struktura vlasti. Ne interesuje me ciji je on,ali mene je sramota kad ovo vidim.
Eto nema više Bakira, ko će sad biti kriv za sve?!
Konacno pravi covjek na pravom mjestu