Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez Damira S. ovakvi dogadjaji ne prolaze..nas veliki patriota i aktivista na podrucju gornje Austrije, od njega smo puno saznali i naucili..
NiP - Narodu i Prasak iz Temelja. Ne prolazi vise SUPLJA SPIKA i fotkanje....igrica je zavrsena kod tvojih Clanova iz NiP, koje nisi ispostovao- Arijana Memic, izduvo si kod Glasaca, Simpatizera i Naroda, tako da hajd ti se kuni u Velikog Ramu, a ne u Velikog Bo..a!
HVALA Emeli na intervju i DOKAZIMA, koja je uporno u intervju ponavljala Kokainovicu, ja Vas Pitam. 2 Pitanja Emele OGOLJAVAJU do Temelja: 1.Jeste li dali pasos Mahiru Hodzicu koji je punac brata Dzenisa Kadrica, a koji je clan Narko kartela Edina Gacanina? 2.Mahir Hodzic je clan NiP, a njegova kcerka je udata za brata tjelohranitelja Edina Gacanina. Izbecio oci, sav se unervozio, pije vodu i jos rece ne radite to
Mozes li da se Zakunes Velikim i Svevisnjim DA SI U Beću, pa da ti Vjerujemo
Troshe se narodne pare na isprazna putovanja. Haram.
u konjucu u peovali u becu obiljwzava, valjda tamo smije nema dodika
Sramota za Consilium. Čovjek je povezan sa narkokartelom a vi ga zovete na program
Kartelaš Kifla
Lik se slomi slikajući se! Nismo zaboravili kad je po svaku cijenu insistirao da se slika sa Blinkenom umjesto da s pomoćnikom ministra odradi operativni posao.
Moze pricati ko sta hoce, ali radi posao na medjunarodnoj sceni.
Sta tacno radi?
jel ovo sdaovce gledaju tekmu pa ne komentiraju Konakovica ili im jos nije struja stigla?!?-;)
U njihovo selo struja ce stici do kraja mjeseca.
Obiljezava godisnjicu genocida a vini sve sto moze da svojim kandidatom razbije bosnjacko glasacko tijelo u cijelom Podrinju...
Vini? Sta vini. Jel to pišeš iz centrale sda? On vam je najveći trn u oku. Samo zato ću glasati za njega
Jel doveo sa sobom svog miljenika Nešića .