Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sutra bi isto da mogu, samo sada nismo goloruki ;
Čuo sam da je ovaj Alija obnovio prvi razred srednje škole jer je pao iz 7 ili 8 predmeta... i on promoviše knjigu... Za gosp. Jahica i gosp. Huseinovica sve pohvale za doprinos istini.
podrška za Elvir Jahić
SimpleRed. Dečko je junak,sa 19 godina je preživjelo sve ovo sto se Pise u knjizi, knjigu treba svak da pročita, knjiga nije u prodaji,knjigu decko ne prodaje,knjiga se daje Gratis.Potrazite ga na zalost ja nemogu broj objaviti njegov ali mislim da se Moze naci preko Telekoma ili na drugi način neki.Bijo sam Licno na promociji,gledati jednog momka onako vedrog lica a sve sta je prodao je za mene fascinantno..
Svaka cast Elvire, nek se zna ko su nam komsije...
Manji bh entitet i srbija su puni ratnih zločinaca.
Veliko hvala Elviru Jahicu i svima koji su ga podrzali,na svjedocenju istine.Istina, ma kako strasna bila, neophodna je da se sprijece buduci zlocini i genocidi nad Bosnjacima.Mislim da bi ova knjiga trebala da se pusti u prodaju, jer tako ce doprijeti do vise ljudi i da se prevede na druge jezike.