Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako budete kakili, i vi cete na smetljiste historije!!! Ovaj narod sazrijeva politički i uvidja da zapravo narod ima MOC!! A to je da vas izabere ili smijeni!!! Ponašajte se u skladu sa time!!!
Tako je. Dosta vise klanova, ili radi kako treba ili ides.
Prodace nas opet nemojte reci da vas nisam uppzorio
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bye Bye zeleni ološ...a vi ako se budete zajebavali nećete dugo
Federalna ostaje opet SDA , HDZ i DF , nazalost
Poslije zsdnje vase vladavine bosnjaci ostadose bez poslanika i bez prebivalista u genocidnoj. Pitam sta ce nas poslije ove vase pobjede snaci?
"Visoki predstavnik je razgovarao sa predsjednikom SDP-a, Nerminom Nikšićem", iznio je Karajbić....znaci vec se trazi podrska za nametnuti zakon,Bakira su uklonili jer je bio neposlusan,ide treci entitet...zbogom BiH.
Moze pobjediti ko god hoce ali ko ne bude dao dobre penzije i plate radnicima pogotovo minimalne na neki solidan nivo,sledece izbore gubi katastrofalno,ko ove SDA,narod je dosao tobe.
BAKIRE IZDALI SU TE RATNI PROFITERI I PAO SI STO SI MIRSU KUKU IZDAO U KORIST LAZNOG BEGA. PAO SI ZBOG NOVALICA STO GA NISI MRSNUO, PAO SI ZBOG ZENE, PAO SI ZBOG UPRAVA RUDNIKA KOJE SU TE IZDALE. IZDALI TE BANOVICI. REIS JE PODRZAO ZALIMA. U ZATVOR BAKIROVE BIZNISMENE.
I beat you Bakireeeeee
Politike dijeljenja i segregacije su nakon 30 godina poslate na smetljiste. Raduj se Bosno. Slijede bolji dani za sve bosance i hercegovce. Volim te Bosno!!!
Bosnjacko Bosanske stranke imaju vise od Pola miliona Glasova HDZ nema ni sto hiljda ali je vrjednosot glasa u domu naroda jednak sa Poal miliona..druga stavr koja je jos sokatnija sto Srbi cine 3% ukupnog birackog tjela u FBIH a imaju jednak broj mandata ..ova nepravedna odluka je bacilau sjenu demkaratske izbore koji nece imati nikakvog znacaja..
Konaković se uneredio.
Nemoj da se hvalite za člana predsjedništva jer je to bunt protiv SDA a ne vaš kapacitet i nigdje vas ne bi bilo bez NS i NiP-a. Zato bolje šutite i radite u interesu naroda
Morate nauciti da ste sluge naroda a ne vladari! Narod vas je izabrao da mu sluzite a ne da vladate narodom. Razmislite o tome dok primate enormno visoke plate. Razmislite o tome da se se djeca lijece putem sms poruka, da su penzije u prosjeku 10-20 puta manje nego vase plate...
Kako cete formirati vlast kad ste obecali da necete u vlast sa nacionalistima?
Super. Hocete li opet uvesti u vlast redikule iz stranke Zvonka Jurisica?
Veli meni kolega, glaso sam za Zeljka Komsica, al kad je on promijemio stranku, nije vise SDP 😂😂😂😂