Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo izgubili VJERU U PRAVNU DRZAVU, 31.05.2020 JE LIKVIDIRANA PRAVNA DRZAVA, SRUSENI SNOVI DA CEMO BITI JEDNAKI PRED ZAKONOM!!!!! TIJANA AJFON U PRITVORU A POLITICKA FURDA PUSTENA!!!!!!
Fadil je papak i prevarant-seljak. Kao takav, odgovara većini Bošnjaka, jbg.
Njen Kuko lezao u zatvoru zbog kriminala. Ko god se uclani u PDA treba na robiju. Ne moze bit poste da rak raka.
Ima pravde valja stat pred ALLAHA proci ce i zivot
Rece poslanica stranke kojoj je predsjednik Mirsad Kukic, jedini politicar o cijem kriminalu je snimljen dokumentarac *Vladar iz podzemlja" sa pola miliona pregleda na YT.
ooo stara sda gamad.Privatni rudnik je u pitanju. Otkud samoupravljanje kad je Alija ležo 48me za pripadanje terorističkoj organizaciji za svrgavanje socijalizma.
Hebem vam mater pa sda je stvorila hebenu pda. Sve su to ljudi koji su izasli iz sda usli u ove smećare.
Kako da ode kad ga krimo BAKIR brani ako ima i malo ljudskosti i karaktera SAMO OSTAVKA I TO ODMA A NE SUTRA
Grebo te Fadil, banovicka hostaplerko. Neces se ti pitati hoce li Fadil otici ili ne.
Kakav je ovo etison tobe jarabbi
ovo je perzijanac. fukara i sirotinja samo gazi po etisonu
Ovo je ona sto je na kongresu PDA rekla: Mi smo nastali iz velike nuzde😂😂😂 Ovim Kukinim je sda uvalila i muda kad su im neki dan oteli rudnik iz ruku🤣🤣🤣
samo me interesuje da li ce tuzioci i sudije imati osnova za optuzene u slucaju male nadin smailovic da ih puste da se brane sa slobode jer i to je jedna vrsta zlocina protiv covjecnosti
Salke Zildžića samo mu vidi facu,tokmak,nad tokmacima,nedretalac koji ne zna sklopiti prosto prosirenu recenicu,i to su kadrovi SDA
Mora otic sa pozicije ,,kaue gospodza,nama in ne treba nigdje ici sem da vrati pare ,,kako on tako i svi redom poslije rata.Ako treba mjenjat policiju, onda samo zatvor.Posto je sve suplja prica ko sve do sad ,dzaba pisat,al eto.
Ko je sad ova, majko mila...?
Hoćemo li im braćo halaliti respiratore?
@OldGary vjerovatno hoćete, halalili ste i puno gore stvari, ništa od ovoga dok god kod vas Bošnjaka može proć karta ugroženosti, većinski narod i mi kao mali postotak smo tolika prijetnja za vas ni ja sam nisam svjestan kolika, šta drugo da ti reknem, osjećam se opasno koliko vas ugrožavamo. Tužno ali štaćeš, sve što sam ti reko će ti se potvrditi na izborima kad vi opet izaberete SDA a mi HDZ.
Elzina sta kaze slusat.