Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je ovaj i šta je uradio do sada?
Neki ublehas, zavrsio studij prodavanja magle nije do sada nista uradio a i ne namjerava
Nije izdao drzavu i narod i ne udovoljava svim zahtjevima Dodika i Covica - znaci,bolji od bilo kojeg Trojkasa.
JeKo ovaj ublehas, izgleda i on hoce da omasti malo vise brkove na narodu kao sto i ovi rade
Zukan rastavlja Dodika na proste faktore ko je ovaj Emrić nikad čuo.
Emricu, radis na najvisoj drzavnoj instanci, a pojma nemas!! Najlakse uzimati 8 tisuca mjesecno i pisati gluposti koje nemaju veze s vezom da bi kod naroda zaradio koji glas.
Tisuca?HDZ-bot detected!!!
Bez ikakvog otpora
A ja komentara ovih trojkopeduljubaca, niko se ne osvrće na ono što je rečeno(naravno jer je rečeno istina) nego se referiraju na to ko je Emrić.
Eric, Zahiragic,Semir Efendic drzavu bi Dali za vlast to su i radili
Vidi se trenutno ko drzavu daje za vlast.Po gradovima nam paradira srbijanska vojska,sve poluge vlasti i moci predate u ruke Dodika i Covica,ne pitamo se nista u sopstvenoj drzavi...HVALA TROJKA!!!
Jasmine de onda ti pokazi svoje znanje a ne bulazi po patriotama .
Tačno za ove iz sdfa treba uvesti posebnu društvenu kategoriju. Nikad ni jednu inicijativu za smjenu nisu podnijeli dok su asfaltirali avlije, puteve za vikendice, kupovali respiratore za dvije osobe...
Jos jedan uhljeb na drzavnim jaslama koji nesto izjavi u javnosti samo pred izbore. Citav mandat suti i samo gleda gdje ce se ugraditi
Prigrlili lopova i kažu da se promijenio da to više nije onaj čovjek,ej trojkaši zar vi ništa ne znate
njima nije trebalo dozvoliti ni da zasjednu jer se znalo ko su
Emre Dabre
Ti si lud covjek
Ma realno treba vas sve zajedno u paketu otkazati i staviti pametne ljude na pozicije da naprave nesto od ove drzave.
Hajde rekoh da vidim ko je Emrić, kad ono lik više glasova ima zajedno od premijera nam nametnutog Nikšića i državnog premijera iz bošnjačke kvote zvani "ja nisam Bošnjak" Forte.
Ok je dok galame u mikrofone i šaraju A4, ali problem je kada to krene u REALIZACIJU, a očito da je krenulo vrlo agresivno.
Sta ti trazis bolan