Komentari (324)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve veze ima entitet s ambasadom neke drzave
doslovno..?
Bitno je da se Bošnjaci ne smiju prebrojavati.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
odreknite se fondova, projekata, para isto a ne samo suplja....
Cuj sluzbeno prekinuli, kao dobijaju mailove i ne odgovaraju na njih. Djeca u osnovnoj školi.
Bravooo mangupe
Ovaj vepar se inati iz vlastitih razloga, a ne da bi bolje ucinio za narod. Narod moze i travu da pase po ovome diktatoru. Ali eto se i njemu primice kraj, zato je sve nervozniji.
Sta je to, ko je to aaa to dodo opet pravi skec na svoj racun e bas si bitan , i ja Sam evo sad poslo poruku Erdoganu da se ne zeza nego da Vucica malo ustroji kae tamam
HAHAHAHAHAHAHAHA
Od odnosa koje kao entitet imaju sa ambasdama mogu samo da se ne javljaju na telefon i ne odgovaraju na mailove😂
Zadnji trzaji gubitnika Dodik a, samizolacija!😭
Nestaje para a ovi zavnuli cesmu pa se DoDick malo unervozio.
Sasvim nebitno. Dodik je potpuno bezopasan i ovo je dokaz njegove slabosti. Vucic je okupiran svojim jadima i njemu BiH nije ni na kraj pameti sto znaci da je Dodik na vjetrometini skroz. Vise bi sutra voljeli SDA/ovci da zapuca nego Dodik, ubijedjen sam.
I opet će ga više cijeniti nego npr. Becirovica ili Komsica... Paradoks, ali je tako....
Popisaj te gnjide nisu vredni pomena fuj
Kurcu se ti mraci pravi si
USKORO DOLIJEĆE DESPERADOS ESCOBAR U BL I DODIKU DAJE PONUDU KOJA SE NE ODBIJA, BAŠ KAO ŠTO SU MU PRIJE DAVALI PETRIČ (ASIMETRIJA NADLEŽNOSTI RS I FBIH NA ŠTETU FBIH), LAJČAK - UKIDANJE PRAVA NA BORAVAK, K. EŠTON (TEGELIJA I VSTV). ONI SU GA ODGOJILI TAČNO OVAKVOG I ŽELE GA TAKVOG. KAD GOD SU IMALI OPCIJU SDS ILI SNSD, AMBASADE SU BILE ZA SNSD. IGROKAZ ODVEĆ POZNAT.
sve protjerat iz Engleske i iz SAD a
Umislili da su država haha
Putinov čviljak nesto zajeban...mogu ga izbrisat iz rodnog lista za 15 min a on se nesto ku..ci Amerikancima i Britancima