Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav gangster a Jasko još veći...
Ti druže ni u lakat nisi nevin a kamoli što se tiče kriminala
kako nije... vidiš da tvrsi da jest haha
I tako dok kriminal nesmetano cvijeta i banditi se setaju kud im je volja neki umisljeni tuzioci i sudije trose nase resurse da bi proganjali nevine ljude zarad licnih interesa pa tog strucnjaka sad treba direktno na Sud isve da nadoknadi ...
podsjetnik na izreku o maslu i ramazanu
Čim ga vidiš, znaš da je nevin 100%
isti kalup je tebi i Jasmina izbacio
Pogledajte djeco kako lopov izgleda.
Sve je istina kao sto je istina da nije optuzen za sta bi trebao biti optuzen.
Enver je kriminalac. To zna cijela Tuzla.
Huda majko... nevinasce...
A možda se neko sastajao i sa Sudijama, šta o tome misliš Envere.
Tito kad bi oživio samo bi u Tuzli našao sljedbenike svi ostali su ga davno napustili. Doduše, kad bi vidio da mu je ideologija propala i Tito bi priznao da je i on svo vrijeme glumio komunistu e da bi mogao živjeti kapitalistički u tom kvazi komunzimu.
Čovjek iz TZ je kriv samo zato što je prekinuo 90-godišnju tuzlansku tradiciju da komunisti ne smiju sarađivati sa muslimanskim strankama.
Jasmin Imamović, taj oronuli komunistički fosil što se u zadnjem mandatu prebacio u parlament da bi podebljao penziju.
HALOOO to je prvosteoena presuda, jos ti nisi slobodan.