Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad vidis ovu lopovsku facu i ovaj pogled odma znas kakav je COVJEK
Ovaj covjek je lopuza, manipulator i prevarant. Kupci su pokradeni, njihov novac je otisao u tudje dzepove i za druge svrhe. Jedan od kolovodja ovog kriminala je upravo Enver Bijedic koji je jos vukao kriminalne repove iz perioda dok je radio na carini gdje gazda restorana Zlatnik i dr odlezase zatvor a Bijedic se izvuce
Što bošnjo bošnju krade i vara zadnjih 30. godina, to nema nigdje... Onda se čude što neće niko s njima da živi jer pokradoše rođenu majku i oca...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U ovoj nasoj jadnoj i poharanoj zemlji svi nevini, svima se namjesta, a svi prebogati. Znaci ne bogati, nego prebogati.
ev stavam se desi kad napustite SDP 10 godina vas stite cuvaju,a onda ih napustite i odma krece hajka
Direkcija je platila zemljiste za objekat 15.Maj a Giprom uknjizio 2/3 zemljista na sebe. Sve administrativne poslove Direkcija je obavljala za Giprom kao i poslove nadzora i gotov projekat .Giprom dobija vlasnistvo na dvije trecine objekta kao cijenu za radove na izgradnji objekta prema tome kakav milionski dug o cemu ovaj prica.? Stiti Jasmina i sve talove sa opcinom!
SDA lopinaš prodo castno SDP ovo prezme Dzemal Bjedic se vrti u grobu kakvog potomka sad ima.
Svako ce otic u zatvor osim Jasmina. Osoba koja je tokom 2 decenije vlasti naucila da se samozastiti. Mi iz Tuzle znamo ko je on. Ostali su svakako takodje, krivi.
Čuj neće spominjati!? Spomeni sve što znaš
Ovi pred izbore je bitno samo da se pojavljuju, u bilo kojem izdanju. Oni bi samo da im narod zapamti ime i face. Kad dode do glasanja, narod glasa za onoga ko mu zvuci poznato. Ovaj lik je fuj fujova. Mijenja misljenja kako mu vjetar puhne.
Kako vjerovati ovom pogledu?!
Koji KONJ kupi stan ili poslovni prostor a zna da je ne neispravno izgradjen!
Treba da snosis odgovornost a ne da zalis,sup..no!
Hajde ne TUGUJ i NE ŽALI, već ljudima vrati NOVCE !!!
Cijeg..mozda samo vlastitog problema
Lik prijavio imovinu od 1.400.000 KM, umjesto u zgradu pare otisle njemu
Koje je ovo smece od covjeka da bi se mogla knjiga psovki napisat, bez obzira na agoniju ljudi koji su cisto posteno platili stanove a nikad nisu uselili ovaj lik sve sto je dotako to je i unistio. I Jasmin ima svoju odgovornost u zgradi '' 15-MAJ'' i zato ce izgubit izbore, ja osobno neznam ko ce ovom smecu dati glas na izborima u Tuzli.
Ovo je fini jedan gospodin. U crno je zavio sve gdje je usao . Od garnizone ambulante u ratu pa do danas . Jos samo u KPD Zenica da udje .....red bi bilo
U to vrijeme je Enver Bijedic bio jedan od glavnih aktera te pljacke. Cak se suska da ima udjela u firmi koja je bila izvodjac radova.
Po faci se vidi da je ,,fin,, , prava poštenjačina .