Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Išeriću bravo Narodni evropski savez.
Genocid u Srebrenici aksiom, zna se ko ga je počinio...tako da nema potrebe za dokazivanjem bilo čega i bilo kome. Treba odati počas ubijenim i ne zaboraviti nikada sta se desilo u Srebrenici-GENOCID!
druze ne znam kako uspjede napisati tu rijec meni odma govor mrznje izbaci. svaka cast za komentar
Nije bilo gncda
Ne kontam zašto bi to radio! Ako si pravnik i dio politike kreni sa timom pravnika i obnovite Tužbu protiv Srbije koju je bakir opstruirao iz poznatih razloga! Je li to hoćete da sve poslove Šmit odradjuje za vas! Pokrenite zadnjicu i konačno nešto uradite za ovaj Narod
ne bi osvanuo i ugledao jutro
Što ne tražiš za osmero djece ubijene u Vitezu za vrijeme prekida vatre ili za nepresuđeni genocid u Grabovici?
Rekao kartelovac da se Dodik promijenio.U pravu je al nagore
To Envere,,,,,,,,glasajmo za NES.........to je prava stranka.........ustvari šta znači NES????????........kafa ili šta???
Nije ali pokusaj nazvati Rs tako pa ces da vidis Klix je najveci obozavaoc Rs
Bravo Išeriću bravo Narodni evropski savez.
Išerić prodaje u.blehhe kao decenijama prije toga.
Upravu si,treba to Smit uradit,da vidimo da li ce ispostovat ovi iz r.s,garantujem da nece postovati dan zalosti,nema sankcija posle,kako,od koga,tuga.
pokusao sam ostavit komentar na dva teksta o dan zalosti a vezano za Ge...d u Srebrenici i skonto da klix podrzava Rs i negira G..d zabranivsi tu rijec kao i ge...d tv...na Rs. Netreba nama Smit da bi nesto potvrdio preko 8000 mezara govore sve. Ako se do danas Bosnjace nisi probudio neces nikad. Nama treba samo drugo poluvrijeme nista vise.
Nije zabranjena rijec genocid u Srebrenici.
Vi ne kontate AI, vazan je kontekst upotrebe rijeci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)