Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja Dodik blizi turskoj zastavi ne BiH zastavi
Geni
Dodika je Vucic poslao da ubrza izgradnju autoceste prema Srbiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Dosao je Dodik da poljubi stope sultanu i moli za malo paznje. Erdoan ce malo da se ismije dvorskoj ludi i ode nazad
Boli njega tuki, dobrim će se on parama oblizati, ekonomija i interesi.
Hahahaha srbi vazda bili i ostali poslusne sluge Turcima
Zašto ove dvije slike na zidu nisu simetrične?
Gdje je zastava genocidne tvorevine RS?
krme
Inkoner Dodik ne moze 10 sek mirno da sjedi u stolici, sve nesto ceprka po ocima, nosu, a vidi tek ovog dzaferovica hodajuca mumija, on i biden mogu pelene mjenjati jedan drugom.
a frajer stima klavir pozadi? braco moja, cirkusa!
Slušam Đafera i Sejdu kako cvile za tzv državu da se Erdoanu uvuku u guzu a Dodik im sipa istinu.
Mile posta poslušni cuko,samo se još ne zna ko mu je gazda vučić,Erdogan ili šmith pa leti tamo- vani dok jedan od ove trojice ne kaže K nozi. A vidim i el Bake ga poveo trenirati
klicali ste klintonu , i francu ferdinandu , ljubili skute turcima,zivite na zemlji gde su sve reke planine i sela na srpskom jeziku, prezimimenima vam se obracaju preci , moltve koje izgoarate , ne razumete , sa komsijama ne razgovatare , a crvene tepihe polazete pred tiranima ......KAKVI STE TO LJUDI , KADA DOBROVOLJNO PRISTAJETE DA SVAKOM BUDETE SUZNJI???!!!
Eh ti siroki osmesi na sve 4 face. Sve rečeno.
Sejdo je glavna faca ,kakav Mile i Sele
A gdje je zastava 'nezavisne prelijepe samostalne republike srpske'? 😂😂😂
On se naljutio 😂😂😂ne progovara Hud
Jesu šta razgovarali o plastičnoj operaciji Jasminine čipke? Crnogorac, Sebijin zemljak ju je baš momački razvalio.
Додик је свестан данашње улоге Турске, за разлику од ове двојице који нису баш свестни улоге Русије и Кине. Сви имају своје интересе на Балкану и то треба да плате. Само изгледа Сарајеву то није баш нај јасније.
Šarović: Nismo dali saglasnost Dodiku da ide na sastanak - SDS nije dao saglasnost Miloradu Dodiku da ide na sutrašnji sastanak Predsedništva BiH sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom, izjavio je predsednik SDS-a Mirko Šarović za BN televiziju.