Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece ni tebi biti lako izaci na kraj sa ovim nasim politickim pederima jer na ovakve nisi navikao sigurno
svaka mu cast.. ovaj bolje govori nas nego vecina nasih politicara engleski.. to ti je razlika u pristupu koja pokazuje koliko ces bit uspjesan..
Privredni (posebno prehrambeni) sektor Mađarke je od ogromnog značaja za cio kontinent i u velikoj komplementarnosti (nadopunjavanjima) sa mnogim resursima Bosne kao recimo tuzlanska prehrambena so koja spada među najbolje ekološke resurse na svijetu (jer nema mikroplastičnog zagađenja tipičnog za današnja mora i okeane).
Panevropska autocesta koridor 5c od Ploča (jadransko more) do Budimpešte je jedan od izrazitih ekonomskih interesa Bosne.
e paša moj haha
Zaigurno ne želimo p e d e r s k u budućnost u BiH, barem se tako na našem izvornom bosanskom jeziku zovu gay-evi... 70% u ovoj zemlji nađu vidi u EU i Nato integracijama, jer smo već decenijama u stavu mirno kada je u pitanju svaka vrsta napretka i nade za bolje sutra, naravno većim dijelom zbog političkih ucjena i opstrukcija iz Entiteta pod nazivom RS, ali i nepromisljenosti političara iz federacije, bez želje su da idemo naprijed, jer će oni tako sebe unazaditi..
jel doveo svog yebaca
gledas lika u facu...i znas da onim ustima pusi qurac...kako sad da mu odgovoris na pitanje osim da ga pitas nazad...gutas li ti, jarane???
sad ce mu mile iskopati pravoslavne gene, i krece ulizivanje i mjaukanje da se skine sa crne liste
Joj ova glupa americka pitanja, kakvoj se vi buducnosti nadate u usa sa trumpom? Ko da smo debili....
NADAMO SE DA CES DODIKA I COVICA OPLODIT.
Sto nerviraju s ovim različitostima i debilizmom, isti narod, isti jezik, isti primitivizam, samo druga religija a i to je slicno.
Podsjetimo se da su javni dočeci i proslave nove godine 2019-e pokazali da su okosnice pozitivnih energija u Bosni i Hrvatskoj upravo teritorijalne jedinice tipa kantona (županija) i distrikta. U tom smislu, poželjno je nastaviti završiti sa kantonizacijom (županizacijom), odnosno distriktizacijom do kraja u cijeloj Bosni (BiH).
Ovaj bi lako mogao na Dodika naskociti, on je svakako dominantna muskarcina....
Đe mu je jebac ahahahahaha
nadamo se da ces pomoci u iskorijenjivanju krkanluka nacizma,fasizma i nacionalizma u BiH
Interesi nas stanovnika Bosne: (1) Da budemo unutar NATO, (2) Ivesticije prioritetno uz NATO, (3) čuvanje osnovice Evrope (London, Pariz, Berlin), (4) da imamo sporazum sa Rusijom o međusobnom nenapadanju na neodređeno vrijeme,.
Aj em from Bosia, tejk mi tu Amerika !!