Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pola vijeca je kupilo svoje mandate. Radi se o neobrazovanim i nemoralnim osobama koje nikako ne mogu rijesiti nase goruce probleme. Sta jedan Bukalo, ona Fejzicka ili onaj konobar Sofradzija znaju o deponiji, vodosnabdijevanju? Sami smo birali i problemi ce nam ostat.
Hubjer prodaje radna mjestta po ministarstvima za biznis oko drva iz Cajnica. Premijer, slucajni prokaznik.
Necemo valjda korumpiranog Senada Celja birati.
Sda dala Ernestu 1.600 glasova.Njihov kandidat Nihad Culov dobio 726 glasova.Ernest trojanski konj Sda.
Erneste, hajde molim te prestani više sa uštedama i uradi nešto za grad. Očistiti, pokositi, urediti, izgraditi. Pogledaj samo tu zemlju u Drini iza leđa pa kreni sa tim.
Koja inteligencija moraš biti kao prvo da budeš kandidat u ime stranke snaga naroda pa tek onda da glasaš za nju.
niti covjek niti radnik, bezze
e kakav li je bio ako sebe smatra uspjesnim? tuga da ovo ikoga pobijedi. tuga i jad
Mislim da je u svakom slucaju bolji od kupljenog Ramba ili pasivno-agresivne politike Novog pocetka ciji clanovi su slike i prilike za tamosnji narod. Znamo kakvi profili osoba iz Novog pocetka sjede u skupstini i na koji nacin vedre i oblace u Gorazdu. Zalosno je vidjeti omladince iz NIP-a koji su davali malo nade a pritom su i znatno obrazovani, da su se vidno priklonili politici ucjena, kupovine glasova, stanodavanja, manipulisanja i ostalih peripetija Novog pocetka
Ako su protivnici napravili od njega boljeg covijeka kakve to veze ima sa moderniziranjem vodovoda i kanalizacije. Kakve veze tvoj 'bolji covijek' ima sa djelima na terenu. Koliko si Erneste novih radnih mijesta otvorio o tome ne pricas. Koje si ceste popravio Erneste. Jesi li renovirao bolnice Erneste. Jesi li otvorio nove vrtice tako da roditelji mogu neometano raditi. Jesi li obnovio drustveni zivot kao pozorite, narodno kolo, okupio ljude u zajednicu Erneste? NISI? a bolji covijek?
Zna li se porijeklo glasova Novog pocetka?
SDA sama osvojila preko 30 nacelnickih pozicija dok SDP uz pomoc trojkee jedva 8. SDA sama tri puta vise od trojke zajendo... Ako trojka ima obraza treba da podnese ostavke na svim nivoima... Dritan Konakovic je dozivio debakl... Tijesi se Ilijasom da prikrije teski poraz...
SDA vlada u dijelovima gdje jos nema struje
pa jest računajući Sapnu, Teočak, Trnovo i ostale selendre manje i veće...ima i par gradova što jes jes
Ovaj da je u bilo koju stranku bi osvojio, tako SDP neka se ne tijesi... Isto je kao sa Ibrom u Trnovo...