Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brao
Totalni potop SDA! ahahahaha Svaki poraz nekog SDA krimosa je korak naprijed za vase okruženje, za vas grad, nasu državu i sve ljude u njoj.
bravo goraždaci, svaka čast
Bravo Gorazde, Sretno Imamovicu
Gdje su sad oni silni sda botovi. Gdje je sad onaj bot prevareninipovac Ovdje je do izbora visio 24 sata dnevno a sad ga nigdje nema hahaha
Sramota
SDAovci mjesecima pišu da će pomesti trojku hahaha
I unistili smo vas, a o opcim izborima cete dozivjeti totalni debakl
Sda su unistili kupljeni botovi, lazne tvrdnje bivsih Kosovaca i kontraobavjestajaca o toboze nekoj izdaji trojke, a Sda unistila i prodala sve. Sda treba ugasiti zbog zahiragica, mandzica, ratnih profitera itd.