Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile prekucao igricu plus bonus levele
Pa kada mu šalju ove savjetnike i slično, pa samo nabija lvl.
Može dok se u Tužilaštvu ne pojavi neko s povećim mudima…ima aferima koliko hoćeš..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A đe je El Bake, jel se vratio od kuma?😂
Strah od Rusije i Kine u Escobara. Irac, Katolik Biden mu poručio da svakalo vodi brigu o Republici Srpskoj.
Otresi mu esco koju vaspitnu
Realno, Miloradu niko ništa ne smije. Mogu svi laprdati, i u pravu je kad kaže da mu se j..e za sankcije.
Tresla se gora rodio se miš tako će biti sa eskobarom
Sve je to igra velikih,Rusija se vraća na scenu,Serbia dobija odrešene ruke da sredi svoju zonu uticaja. Pitanje je samo šta sa muslimanima koji sebe zovu Bošnjacima koje čak ni Erdogan ne podržava. Srbija je luda ako ih prihvati jer to su Srbi odmetnici,promenili veru i naciju. Živela Great Serbia.
Mile se realno uvijek popisha po faci ovim trećerazrednim diplomatama, a realno i treba jer je Mile predsjednik neke države (ma kakva god ona bila) a ovaj je zamjenik, pomoćnika, zamjenika sekretara i ne znam šta on uopšte ima da zahtjeva. Ali to Bosnjo beskičmenjak ne može da skonta, oni svrshavaju na Escobara, ali to je razumljivo imajući u vidu da su kroz istoriju znali da skaču u Miljacku na glavu kada su dolazili strani namesnici, još u plićak.
Ocekivani rasplet nakon sankcija bi mogao biti odvajanje vojske RS-a i ulazak NATO trupa na granicu na Drini uz pokoji strusen most avijacijim iz Aviana.Eh onda kom opanci kom obojci.Ili ce zaziviti BiH u punom kapacitetu ili ce je fašisti srusiti.
Možda griješim, ali mislim da sudbinu BiH drži Vučić u rukama. Ušao je u geostrateške projekte sa Otvorenim Balkanom. Pravi auto put koji će povezati američku bazu Bostil sa Evropom. U Beogradu je izgrađen američki NRC centar koji zapošljava 4.000 ljudi. Ne vjerujem da bi SAD sve to pokvarili zbog Bakira. Tu je i Hrvatska kao članica NATO-a. Amerikancima više treba luka Split nego sva Bosna.
Upravo grijesis. Pa americki predsjednik je hod'o sarajevskim mahalama bas kao i dvojica Papa koje su fasisti i zamrzili zbog tog poteza.BiH je sa Brcko Distriktom odnosno Dejtonskim sporazumom strateski interes SAD u koji je ulozila svoj ugled i ogromne novce da bi prepustila fašistima iz BG i ZG da kroje sudbinu iste.''bo te Split.
Ovi bjelosvjetske bitange znaju ko ima najvise para u Bosni i idu na razgovor radi tala, jer je ovo jedini nacin da se legalno obogate.. Da Bog da vam te pare koje uzimate trebale vasoj djeci za lijekove..Dok je posteni narod prepusten sam sebi i mora napustati zbog vas svoje porodice..
Pustite Dodika da dovrši posao. Za dvije godine rs neće moći više opstojati ovako zadužena: "Dodik je od Orbana tražio da mu pomogne kako bi već naredne godine na Bečkoj berzi obezbjedio novi kredit i zaduženje za Republiku Srpsku u iznosu od jedne milijarde KM." Zbog ovoga treba zaštiti šume i obradivo zemljište čiji titular je država, a on daje pod hipoteku.
Skidaj nam to zlo sa vrata !!! Sa njim nikome nije dobro. I jos nesto, LAZE 24/7, nista mu ne mozes vjerovati.
Jel prno dodik znal ste šta ?
Treba razgovarati o priznanju Republike Srpske i otvaranja usa ambasade😊
Jbm sve m i živo svim muslimanima koji ovu seosku bitangu iz Laktaša nazivaju godpodin Dodik .Medzu prvima Bakiru, Nikšiću itd..
Escobar će morati da pojede ono što je Dodik izassro.