Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je ta Satlerova EU politika u BiH. Neinteresuje ih Dodik, niti njegove blokade drzave. Oni su opsjednuti zeljom da oslabe Bosnjake
Direktor hala i kanala naručio više šolja da mogu ko ljudi kenjati
istok pravi djamije a eu radi kvalitetne projekte.
Ja ovih novinara po klixu, pa bog te ne ubio sto ne istrazis prvo, pa napises. Ja bih na primjer htio da saznam koji projekat je BIH dobila.
Vijest ima sve samo nema o kojem projektu u BiH se radi
Da hoće svanuti dan bez da oni bilo šta daju BiH, nego jednostavno da nestanu i ne diraju nas. Njemac kad daje jedan Euro, očekuje 5 nazad! Nije to nikakva tajna. Pogledajte sve ove zemlje koje s njima prave poslove. Oni su glavna imperija Evrope i oni su tu da nas na kulturan i uljudan način eksploatišu.
Grantovi nisu investicije vec ugradnja, Vi najbolje znate kako se konkurira za grant kod sponzora.
Ako je za RS. Samo blokiraj
Znaci nista za gradjane.
za koga je pristp vodi i kanalizaciji ako ne za gradjane?
Gdje je sda da blokira?
Ako prodje litij u Srbiji iduca destinacija su Lopare. Zato im EU dala pare a nam u fbih nametnula narko kartel kojeg moze kontrolirati.
@1917MakDizdar1971, vec je na pomolu nova baterija za eliktricna auta, koja je napravljena na bazi kalija. Pametne glave u Svijetu rade i na drugim rjesenjima za pokretanje elekricnih auta. Nije niko lud da ceka da se pocne eksploatisati litij u Srbiji i eres-u:-)Zalosna vijest za Vucicu i Dodu!
I taj jedan ce Mile pokvariti
Ibro Berilo treba da odgovara ne samo za kriminal, nego i za štetu koju je napravio sječom šume, da plati i to i za uništavanje šume koja je pluća grada.
Ibro Berilo treba, da odgovara be, samo za kriminal nego i za štetu koju je napravio sječom šume, da plati i to i za uništavanje šume koja je pluća grada.
Ibro Berilo treba, da odgovara be, samo za kriminal nego i za štetu koju je napravio sječom šume, da plati i to i za uništavanje šume koja je pluća grada.