Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU ne treba ulagati u ''rs'' dok se ne ukine
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Vrh RS-a na respiratorima sa okusom maline.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Zaustavite male ruse
👍👍👍 i Čečene!
Nesto su se usutili ovih dana 🤣🤣🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve glave :DDDD
Počelo je miševi mekinjari.... Vidite da niste neutralni ljudi vas prepoznaše.. Niste stigli ruske dresove poskidati...
Gleda DoDick brkove kod Cvijanovicke i oblizuje se.
I marka je puno a ne milioni
u manje entitet treba samo ulagati osiromaseni uranijum
Rusija je jedna velika benzinska pumpa za naftu i plin, a usput prodaju i nešto ruda i minerala. Sve ostalo uvoze iz Evrope i svijeta. Ekonomski tigar od papira.
fali Dusanka Majkic na ovoj slici
Cak mi je pored ovih mulaca i Zeljka pomalo lijepa
vidis kako se mile oblizuje dok je gleda
zalosno sta srpski narod sebi dopusta zbog politicke elite koja je u stvari jedna velika organizovana mafija .Medjutim imamo istu situaciju u Federaciji - politicare koje narod ne interesuje kao preklanjski snijeg na Cemernu
jesu slatki
zalosno sta srpski narod sebi dopusta zbog politicke elite koja je u stvari jedna velika organizovana mafija .Medjutim imamo istu situaciju u Federaciji - politicare koje narod ne interesuje kao preklanjski snijeg na Cemernu
Samo fali potkovani Chelo, sa americke liste sankcija za narkodilere, diktatore i teske kriminalce, da slika milionera bude potpuna. Zaboli njih za investicije i narod. Oni su vec investirali u svoje nekretnine i sigurne banke.
Ne treba EU, ali dace im posla KCUS skoro ili nas VIK gdje su i jedni i drugi dali posao ProInteru. A ptice na grani znaju da je to Vuciceva i Dodikova firma. Dakle, o cemu pricamo kad je u pitanju SDA i ekipa. A u vodovodu jos i nova vlast -trojke, cetvorke, cega li. A ti su jos preko Vranica htjeli da dodjele posao u Kantonanalnom ZZO firimi iz Laktasa???
Nijedna srpkinja ne lici na zensko sve trandze jbt pa nasa Bisera je model za Dusanku i Zeljka
Gledam ovu sliku.....Isto neka stranica Alan Forda.