Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do cega smo dosli kao drzava da sluzimo drugima za pranje novca...cuj pare za borbu protiv korupcije buahahaha
Napokon da se ozbiljno prihvatitie posla. 24 godine guranja problema pod tepih treba rijesiti jer su poceli isplivavati na povrsinu tolko da se ne moze disat vise.
SUPER I TE CE PARE PRONEVJERITI
👏👏👏😂😂😂
Ha ha ha.
Ma ko ovdje koga zahebaje, pa stranci hoce ovakvo stanje u BiH oni to i prave, kakava 3 miliona to je sica za javnost. Tu su ogromne pare u pitanju i ne prikazuje se to u potpunosti, lopovluk.
Halo, jel Milorad, Bakir je na haparatu... imamo slatku, javi i Draganu da smo dobili ona novčana sreCtva za korupciju.
hahhaahaha dobar,dobar.
A kome će ih dati da ih raspodjeli??? Koja instanca vlasti u BiH to nije već debelo korumpirana? Doći se bog s neba da to dijeli...nekad pomislim da se ova EU pravi blesava....
A ovih 3.5 miliona ce podijeliti izmedju sebe, koji apsurd hahah
Nasi politicari ce i ovo u svoj padze, nace oni nacin.
Zove me Evropa, zove me celi svet, a ja pravim preokret tako u nedogleed. $$Zoran Sumadinac$$
Najvise dobijem osip kad cujem da podmazemo kaze mali, ma malo vam meter podmazem majmuni jedni
Omogućite građanima koji prijave korupciju da sebi mogu platiti sudske troškove.Upravo zbog toga se skoro niko ne usuđuje da prijavi korupciju.Ili imate namjeru dijeliti glupe letke po gradu.
prvi dan kad dodju pare, pojest ce ih korupcija
90% ovih sredstava će se potrošiti na putne troškove i dnevnice "eksperata" iz EU!
Potrošit će to NVO na štampanje letaka ala STOP KORUPCIJI i držat će kojekakve predavanja u skupim hotelima uz bogatu zakusku.