Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako smo iskreni Dodik je skrenuo pažnju cijelom svijetu na BiH. Svijet je bio zapostavio BiH i moglo se svašta desiti. Hvala Dodarooooooo
Svidja mi se prva zastava na prvoj slici, merhaba asker
Pa skretalo se cijelom svijetu paznja i na Ukrajinu i sta se desilo ?
Razotkrili englezi plan Vućića Čovića Dodika I Milanovića.
legionela opet ti o nekim Hrvatima u BiH tko su ti. Na katedrali u Sarajevu piše samo o katilicima Bošnjacima.
Jest lijepo vidjeti jednog predsjednika Komšića,kad vidim kod ostalih država po jedan a u nas bilo kakva dešavanja po trojica.
Avion Eufora sa slike je mrak. Direktno dosao iz partizanske eskadrile... 🤓🤪😁
Komsic treba biti jedini predsjenik Bih ali Cro i Sr takodje.
Već zbog poboljšane situacije.
Dodik i Covic imali su planove, instrukcije i ruske garancije. Ali sve je pokvarila putinova akcija, ukrajinska odbrana, i natova reakcija
prodajem 🚜 imt 539 opstina PD,za srbe 20% popusta,traktor je u dobrom stanju
Ma naravno bolje bi bilo da nisu dosli............................................. ali ipak u ovim tuznim, ratnim vremenima covjek se nekako "bolje" osjeca kad su tu.
Samo avion im je vrhunski
Hvala Dodo što si ih doveo!!! Otice oni kad ti odeš s vlasti.
Jucer me zamalo helikopter nije udario... vozimse cestom od Rajlovca pored DHL prema izlazu na auto pijacu, kad izleti na 2 metra iznad mene, sekunda Allahami, valjda im je poligon neki tu za vjezbanje...
Dodatne trupe su aktivirane iz predostroznosti zbog pogorsane situacije.
Neka ih, lakše se diše.
Ja sam uvjeren da je i u BiH trebao početi rat nekad kad i ovo sranje u Ukrajini. Tako bi Europa imala dva fronta i puno bi joj teze bilo da vrati i očuva mir. Slava Europi!
KAD ce stici ove Ukrajinske Covid22 vakcine i hocel opet BiH biti posljednja ili prva vakcinisana i peremo li jos ruke zna li se sta kazu u kriznom stabu trezora Narodne Banke ......?????
Za nedaj Boze